Favore.plForumRemonty, budowa, wnętrza i ogrody

Jakie łóżko do sypialni???, strona 4

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jakie łóżko do sypialni???

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • makgirt 4 kwi 2013, 13:08
    Chyba najważniejsze to to, żeby było wygodne i dopiero później reszta aspektów ma znaczenie uśmiech
  • mscislaw 15 kwi 2013, 19:35
    Dokładnie. Najważniejsze jest to aby łóżko było wygodne ! Moim zdaniem o wiele ważniejszy od wyboru ramy i stelaża jest wybór odpowiedniego materaca. Bardzo wygodne są na przykład materace firmy Hilding. Mam jeden z nich w swojej sypialni i jestem zadowolony. Warto sprawić sobie materac lateksowy - idealnie dopasowuje się do kształtu ciała i dzięki temu można znacznie lepiej się wyspać przymrużenie oka
  • erykit 10 maj 2013, 16:39
    Mi bardzo podobają się takie[url=http://]łóżka tapicerowane[/url]. Są bardzo modne w ostatnim czasie. Widziałem je w praktycznie każdym salonie meblowym.
    Sam takie posiadam i jest bardzo wygodne: obite skórą., dzięki temu nie musimy się obawiać uderzenia o twarde szczebelki przymrużenie oka
    Wybór materaca jest oczywiście również bardzo ważny: dla mnie najwygodniejsze są tradycyjne, sprężynowe.
  • Darek82 28 maj 2013, 14:47
    Wiadomo że wygoda jest bardzo ważna a na nią moim zdaniem wpływa przede wszystkim jakość materaca. Jednak nie oszukujmy się, że to jak łóżko wygląda i czy pasuje do pomieszczenia jest równie istotne. Znalezienie łóżka które będzie spełniać oba kryteria wcale nie jest trudne tylko trzeba trochę poszukać uśmiech
  • Fin 28 maj 2013, 21:25
    Ważniejszy materac, łóżko to raczej element dekoracyjny.
  • emgielka 15 cze 2013, 7:46
    Ja jestem zwolenniczką dużego. Jeśli nie będziesz miał transportu do przewozu.
  • joannaMos 23 wrz 2013, 14:25     (ostatnio zmieniony przez autora 23 wrz 2013, 14:25, w całości zmieniany 1 raz)
    makgirt napisał:Chyba najważniejsze to to, żeby było wygodne i dopiero później reszta aspektów ma znaczenie uśmiech
    Jak najbardziej jestem za, ale to uzyskujemy nie przez wybór łóżka a materaca. Jeżeli mamy większy budżet to myślę, że na materacu nie powinno się oszczędzać. Od niego zależy wiele aspektów naszego zdrowia. Same meble to wybrał bym takie aby były praktyczne, łóżko duże jak ktoś pisał dla pary co najmniej 160cm szerokości.
  • Agna 27 wrz 2013, 12:28
    Interesująca ta sypialnia.
  • ana-bell 23 paź 2013, 18:48
    To ja też dodam od siebie. Mam drewniane łóżko, oczywiście to nie moja sypialnia. Łóżko jest na tyle praktyczne, że pod nim mam miejsce na pudełka z różnymi rzeczami.
  • emgieer 24 paź 2013, 9:18
    Zdecydowanie polecam to łózko Nevada. Sama takie posiadam i powiem Ci, że w końcu się wysypiam dzięki temu cały mój dzień wygląda zupełnie inaczej uśmiech
Remonty, budowa, wnętrza i ogrody - dyskusje na forum