Favore.plForumRemonty, budowa, wnętrza i ogrody

Wanna czy prysznic?, strona 5

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Wanna czy prysznic?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • kratos 25 wrz 2013, 11:33
    Moim zdaniem lepszy prysznic, bo możemy w każdej chwili szybko się umyć, a jednocześnie dzięki prysznicowi zaoszczędzimy na wodzie.
  • Agna 27 wrz 2013, 12:38
    zylek napisał:

Najlepszym rozwiązaniem jest po prostu połączenie takiej wanny z zasłonką, wtedy mamy dwa w jednym i to naprawdę niewielkim kosztem. Takie proste wanny estetycznie wyglądają i są bardzo taniej.
    Praktyczne rozwiązanieuśmiech
  • akbar 17 sie 2014, 13:47
    wanna jest lepsza - po ciężkim dniu można się wspaniale zrelaksować - tutaj artykuł na temat wyboru tej odpowiedniej http://www.budujesz.pl/wiadomosc/jak-wybrac-wanne-ktora-wanna-jest-najlepsza/26/ a jeśli ktoś lubi brać prysznic to wystarcyz kupić taką przesłonkę na wannę i będzie ok
  • charlotte1991 25 lis 2014, 20:17
    No tak wanna jest wygodniejsza bo można się w niej położyć i zrelaksować ale prysznic jest tańszy jeśli chodzi o zużycie wody. Ja osobiście wolę prysznic. Z resztą czytałam ostatnio artykuł "Wanna czy prysznic? Co wybrać?" w którym było podane mnóstwo plusów i minusów zarówno prysznicu jak i wanny. Każdy woli co innego. Ja np nie znoszę siedzenia w wannie.
  • Agna 25 lis 2014, 21:29
    Fajny artykuł.
  • nabierak 15 gru 2014, 16:37
    A czy wanny nie da się szybkim kosztem przerobić na prysznic? Da się, można kupić osobno zestaw natryskowy (markowy i porządny od Roca jakieś 800 zł), parawan i już mamy prysznic. Większość z nas ma na ścianach płytki ceramiczne więc nie ma problemu z kontaktem farby z wodą.

• 16 gru 2014, 10:15
    Wolę zdecydowanie wannę, można sobie kąpiel zapuścić prysznic Ci tego nie da.
  • losia 23 gru 2014, 10:25
    Wanna jest wygodna gdy ma się dzieci no i oczywiście gdy lubimy relaksować się w niej, prysznic zaś jest dobry dla osób aktywnych i które chcą szybko wskoczyć pod prysznic i już biec gdzieś. A jak już tam mówimy o wyborze wanny czy prysznica to [url=http://zbudujmyto.pl/] jak urządzić łazienkę z kabiną[/url] bo właśnie robię remont.
  • TianaR 27 gru 2014, 21:01
    A jaki koszt takiej przeróbki?
  • fela 16 sty 2015, 19:41
    Jak dla mnie prysznic. Szybko, w każdej chwili no i oszczędnie. Ostatnio widziałam artykuł o kabinach bez brodzika, to dla mnie nowość ale też świetny pomysł, takie rozwiązanie jest dobre np. do małej łazienki, bo jej nie pomniejsza optycznie uśmiech
Remonty, budowa, wnętrza i ogrody - dyskusje na forum