Favore.plForumSprzęt elektroniczny, fotografia

Jaki telewizor kupić? Plazma, LED, LCD czy jakiś inny?, strona 4

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jaki telewizor kupić? Plazma, LED, LCD czy jakiś inny?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • gra_step 1 kwi 2012, 13:30
    my mamy soby bravie dziala bez zarzutu
  • pavel23 3 kwi 2012, 11:12
    Dużo osób chwali sobie plazmę, na telewizory LCD też niewielu narzeka. Z LEDami gorzej, bo te tanie to podobno straszne byle co, a za te lepsze się płaci jak za zboże. No w każdym razie telewizory Sony zbierają dobre recenzje, dodatkowo podobno firma coś podziałała w temacie LEDów. Nie namawiam, ale można się zorientować.
  • marek100 6 kwi 2012, 11:24
    Ja z tej trojki wybieram lcd ze względu na najdłuższą żywotnośc
  • Vagido 10 kwi 2012, 12:07
    Ja też wybrałbym LCD, jakość obrazu dobra, a żywotność dłuższa niż reszta wymienionych. Polecam ten model telewizora Samsung, niedrogi, a zapewnia doskonałą jakość obrazu
  • marek100 10 kwi 2012, 13:47
    a wie ktos jaka jest przyczyna tego, ze w wielu sklepach sprzedaja praktycznie tylko telewizory samsunga i niechetnie chca sprzedawac inne?
  • fas24 20 kwi 2012, 14:48
    Powodem umieszczania w salonach tylko telewizorów firmy samsung, jest podpisany zapewne kontrakt na sprzedaż tylko telewizorów tej firmy. Jeśli chodzi o moje preferencje to wolę telewizory LED, ponieważ mają dość wysoką jakość, umożliwiają oglądanie w jasnych warunkach. No i co jest najważniejsze pobierają bardzo małą ilość energii, co przekłada się na nasz budżet. Ponadto ceny tych telewizorów znacznie spadły i są dostępne dla każdego typu klienta.
  • emgieer 4 lis 2013, 9:20     (ostatnio zmieniony przez autora 4 lis 2013, 9:21, w całości zmieniany 2 razy)
    Przed zakupem polecam też zajrzeć na stronę [url=http://gdzieobejrze.pl/]gdzieobejrze.pl[/url], gdzie można porównać różne modele telewizorów, sprawdzić ich dostępność w sklepach i wybrać optymalną opcję cenową. Moim zdanie, jest to bardzo przydatny portal. uśmiech
  • fajqa 17 lis 2013, 23:23
    marek100 napisał:a wie ktos jaka jest przyczyna tego, ze w wielu sklepach sprzedaja praktycznie tylko telewizory samsunga i niechetnie chca sprzedawac inne?
    no bo Samsung dotuje sprzedawców? Albo inaczej wręcz ich zatrudnia? Albo sklepy mają podpisane umowy z nimi?

Popatrz sobie na telewizory LG. Mają często więcej opcji od Samsunga i w dodatku mam wrażenie że są lepiej wykonane.
  • indonezja 30 kwi 2014, 19:16
    no ja wlasnie nie bardzo wiem ktory jest lepszy - patrze bardziej po firmie i specyfikacji technicznej - wybralam narazie taki http://www.electro.pl/Telewizor_LG_42LA620S-s735929.html ale nie wiem czy np samsung smart tv nie byłby lepszy - dokladnie ten bez takiej grubek ramki uśmiech co mylsicie ?
  • puszkin37 21 maj 2014, 21:56
    Zdecydowanie postawiłbym na LG w technologii ULTRA HD 4K , nie ma sensu inwestować w LCD . LG mocno się uzbroiło i poszło w kierunku klienta . Nowe telewizory posiadają system webOS , TVN Playera czy LG Store w zasięgu reki jest wszystko uśmiech .
Sprzęt elektroniczny, fotografia - dyskusje na forum