Daria05 napisał:Kursy powinny być prowadzone pod okiem doświadczonego lektora, a tablet z androidem może być pomocą.Niestety nie każdy może sobie na to pozwolić zarówno finansowo jak i nie ma tyle czasu, żeby się zorganizować. Obecnie kursy multimedialne to świetne rozwiązanie dla tych, którzy chcieliby podszkolić język i zająć się efektywnym zapamiętywaniem słówek. Mnie super memo bardzo odpowiada, a mam porównanie do wielu stacjonarnych kursów. Jest to metoda warta polecenia.
Meggi85 napisał:To racja. Nie każdego stać. Jednak czasem są możliwości, np. zaoszczędzenia na wakacjach, etc.Daria05 napisał:Kursy powinny być prowadzone pod okiem doświadczonego lektora, a tablet z androidem może być pomocą.Niestety nie każdy może sobie na to pozwolić zarówno finansowo jak i nie ma tyle czasu, żeby się zorganizować. Obecnie kursy multimedialne to świetne rozwiązanie dla tych, którzy chcieliby podszkolić język i zająć się efektywnym zapamiętywaniem słówek. Mnie super memo bardzo odpowiada, a mam porównanie do wielu stacjonarnych kursów. Jest to metoda warta polecenia.