Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Jak uniknąć zemsty faraona?, strona 5

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jak uniknąć zemsty faraona?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • zataraa2 21 mar 2014, 17:50
    a wyjeżdżaliście gdzieś za granicę? U mnie dziecko nawet jak do dziadków jedzie (100 km) to reaguje biegunką na zmianę jedzenia itp., dlatego zawsze biorę ze sobą aciodolac
  • janna 21 mar 2014, 20:58
    Moje aż tak nieb reagują, ale przezorny zawsze ubezpieczony przymrużenie oka Nie wiadomo gdzie i kiedy taki wirus dopadnie.
  • zataraa2 8 kwi 2014, 13:12
    dokładnie, teraz jedziemy na Święta do moich rodziców i już uzupełniam apteczkę, dokupiłam acidolac, nurofen i miejmy nadzieję, że wizyta przebiegnie bez problemów, choć mnie coś zaczyna łamać
  • janna 15 kwi 2014, 17:14
    Teraz dużo osób choruje, a i ten wirus jelitówki krąży,. Już połowa naszej rodziny się pochorowała. Z jednego przechodzi na drugiego.
  • zataraa2 16 kwi 2014, 20:58
    u mnie też, na weekendzie mój brat się pochorował, wszyscy zapobiegawczo wzięliśmy acidolac i na szczęście nas nie wzięło
  • janna 16 kwi 2014, 22:41
    Myślisz, że to pomoże? Jak za w czasu weźmiesz probiotyk?
  • zataraa2 17 kwi 2014, 20:10
    chyba pomogło, bo ani ja ani mąż ani synek nie złapaliśmy niczego, do końca nie wiem czy to na pewno była jelitówka ale w każdym razie my nie chorowaliśmy
  • Leon99 22 kwi 2014, 18:41
    Na 'zemste faraona' jest sporo roznego rodzaju specyfikow itp itd. Ja osobiscie podczas wycieczek zagranicznych zazywam [url=http://]AC-Zymes[/url] i musze powiedziec, ze nie mialem nigdy 'takich' problemowprzebiegły
  • janna 23 kwi 2014, 18:53
    Takie środki, które pomagają przy takich objawach zawsze warto mieć przy sobie w trakcie wyjazdów ale i w domowej apteczce. Tym bardziej, że taki wirus pojawia się szybko i nie wiadomo skąd.
  • zataraa2 29 kwi 2014, 14:33
    to fakt, sama niedawno jak myślałam ,że złapałam jelitówkę bo miałam kontakt z chorą na nią osobą to wzięłam profilaktycznie acidolac i jakoś mnie nic nie wzięło uśmiech na szczęście
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum