Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Sposób na zakwasy, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Sposób na zakwasy

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • zuczka 21 wrz 2010, 14:41
    aleksander_wielki napisał:mi zawsze pomaga sauna po ćwiczeniach. Nie do końca wiem na jakiej zasadzie to działa, ale ktoś mi kiedyś polecił i zawsze pomaga uśmiech
    Chyba ciepło jakoś rozluźnia mięśni, ja przynajmniej sobie tak to tłumaczę, bo mi zawsze pomagają gorące kąpiele przymrużenie oka
  • halinka102 21 wrz 2010, 17:58
    Wg mnie najlepszy jest porządny masach całego ciała po takim ciężkim treningu.
  • bamboszek 21 wrz 2010, 21:23
    Masaż jest świetny, tylko musi mieć go kto zrobić...
    Ja prewencyjne piję dużo soku pomidorowego, bo ma potas. Ale staram się trzymać formę i regularnie ćwiczyć, bo to najlepszy sposób, żeby nie mieć zakwasów przymrużenie oka
  • halinka102 22 wrz 2010, 1:14
    Miałam na myśli masaż u profesjonalisty przymrużenie oka Często w dużych klubach fitness jest taka możliwość. Myślę, że przynajmniej na początku warto jest z tego skorzystać.
  • benefitka 22 wrz 2010, 6:07
    Masaż świetna rzecz, tylko sauna wychodzi jednak dużo taniej...
  • zuczka 22 wrz 2010, 7:47
    benefitka napisał:Masaż świetna rzecz, tylko sauna wychodzi jednak dużo taniej...
    A gorąca kąpiel najtaniej język
    Jak masz duże problemy z zakwasami, to może warto zainwestować przynajmniej po pierwszych zajęciach w taki masaż...
  • wandamol 22 wrz 2010, 8:48
    Ja rzadko ćwiczę, więc jak już się decyduję to z góry rezerwuję masaż zaraz po zajęciach. Poza tym od razu mam od razu większą motywację, żeby się wybrać na fitness, bo potem czeka mnie przyjemny relaks uśmiech
  • hultajka 22 wrz 2010, 11:34
    Gringo07 napisał:Podobno na zakwasy najlepszy jest wysiłek fizyczny przymrużenie oka Może brzmi dziwnie, ale pewnie działa to na zasadzie klina, czyli lecz się czym się zatrułeś przymrużenie oka Sam dużo jeżdżę na rowerze i jestem bardzo wysportowany, więc o zakwasach już dawno zapomniałem. Jednak znajomy opowiadał mi, że profesjonalni kolaże po długi, treningu wsiadają jeszcze na rower, aby rozjeździć zakwasy... Może warto wypróbować, podobno działa uśmiech
    Ja zawsze stosuję ten sposób i pomaga uśmiech Jak czuję, że dopadają mnie zakwasy to zaraz biorę się za jakieś ćwiczenia. Strasznie boli, ale później mam już spokój uśmiech
  • benefitka 22 wrz 2010, 15:05
    Może sposób z ponownymi ćwiczeniami jest skuteczny, ale jak dla mnie awykonalny. Niestety nie wyobrażam sobie ćwiczeń z zakwasami...
  • gargulec 22 wrz 2010, 16:19
    Ja zawsze smaruję bolące mięśnie maścią rozgrzewającą, biorę środki przeciwbólowe no i porządnie się wysypiam po ciężkim treningu. Na drugi dzień jestem jak nowo narodzony uśmiech
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum
Poprzednia: Strój na fitness