Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Sposób na zakwasy, strona 5

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Sposób na zakwasy

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • 29 cze 2012, 8:43
    Moje sposoby na zakwasy to:
    - rozciąganie jeszcze w trakcie treningu lub tuż po nim
    - jak już się zakwasy pojawią to najlepiej zrobić kolejny trening !!! (może być nieco mniej wysiłkowy)
    ale ruch jest wbrew pozorom najlepszy na zakwasy
    - pierwszy trening powinien być względnie łatwy i mało uciążliwy, sposób trudności i intensywności
    powinien wzrastać wraz z uczęszczaniem na treningi... jeśli stosować się do tej zasady można całkowicie uniknąć
    zakwasów
    - jak już zakwasy się pojawią to prysznic z na przemian gorącą i zimną wodą pomaga
    powodzenia przymrużenie oka
  • olanowik 15 kwi 2013, 21:49
    Moim sposobem na zakwasy jest basen. Chodzę do Aqua Fitness Center w warszawie. Firma AFC działa na rynku usług rekreacyjnych i fitness prowadząc energiczne zajęcia aqua aerobiku aqua fitness w Warszawie.
  • Ada45 16 kwi 2013, 12:36
    Witamina C po wysiłku.
  • 6 cze 2013, 10:00
    ja zawsze po siłowni korzystam z sauny fińskiej i nie mam zakwasów.
    Polecam tez i wam z tego korzystać, wszystkie większe siłownie są w nią wyposażenie i fajnie tam wskoczyć na 10 minut po treningu uśmiech
  • konto_usuniete_137444 29 kwi 2015, 23:57     (ostatnio zmieniony przez autora 29 kwi 2015, 23:58, w całości zmieniany 2 razy)
    Podobno na zakwasy dobre są wałki www.blackroll.com.pl/, dostałam je kiedyś na urodziny bo uwielbiam trenować a zawsze w domu skarżyłam się na zakwasy i ogólnie przemęczone mięśnie (takie uczucie ciężkości, a czasem drętwienia). No i teraz masuję się pare minut przed treningiem i pare minu po i czuję się lepiej, lżej, a przy okazji jak już te mięśnie nie są tak spięte, to na przykłąd nogi stają się też bardziej rozciągnięte.
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum
Poprzednia: Strój na fitness