Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Urlop nad morzem z dziećmi w kraju czy za granicą?, strona 7

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Urlop nad morzem z dziećmi w kraju czy za granicą?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Meggi85 29 wrz 2015, 13:24
    MartynKa79 napisał:Olaf ja też nie mogę się z Tobą zgodzić. Nie bardzo podobają mi się nasze plaże pełne psich odchodów i petów, spoconych podpitych nastolatków i porzuconych po plażingu śmieci. Grecja jest bardzo zróżnicowana - znajdziesz w niej zarówno plaże kamieniste, jak i piaszczyste np. Chalkidiki czy Krety. Można także wybrać hotel z aquaparkiem albo kompleksem nastawionym na najmłodszych, gdzie oprócz brodzików zapewnione są dla nich fajne animacje, które pozwolą odetchnąć rodzicom. uśmiech
    A możesz jeśli chodzi o Grecje polecić cos właśnie skierowanego do rodziny z dziećmi ?
  • MartynKa79 30 wrz 2015, 2:47
    Teraz niedawno koleżanka wróciła z rodzinką z Krety. Mieszkali w Hotelu Smart Line Village Resort & Water Park i są po prostu zachwyceni. Zobacz sobie - podpięłam Ci link do niego - kolorowy basen z barem i miniaquaparkiem dla dzieci, formuła wioski turystycznej, no i podobno super animacje mieli dla dzieciaków, a rodzice mogli odpocząć w tym czasie. Średnią opinii ma 5,2 co oznacza, że każdy sobie chwali. Może ten weź pod uwagę? Moim zdaniem idealny, żeby dzieciom zrobić frajdę i samemu też fajnie się bawić.
  • Meggi85 30 wrz 2015, 20:27
    Nie wiedze linku niestety. To też z Itaka?
  • Daria05 9 paź 2015, 12:09
    Tak najprawdopodobniej chodzi o Itakę.
    [url=http://www.itaka.pl/wczasy/grecja/kreta/hotel-smartline-the-village-waterpark,HERVILL.html?ofr_id=27be740df14559fe295a57d02952109505721f3a9a5a949429ba25ebb9b95e27&adults=2]lHotel Smartline The Village & Waterpark [/url]
    Faktycznie bardzo ciekawe miejsce, z wieloma atrakcjami dla dzieci. Choć to sprawa dopiero na następne wakacje. Możesz ewentualnie polować na jakieś promocje na przyszłoroczne wakacje.
  • Meggi85 12 paź 2015, 11:24
    Nowe oferty na lato z Itaka miały sie już jakos pojawić. Nie sprawdzałam jeszcze na stronie ale jak wróce z pracy to usiade do tego na spokojnie. Genialnie wyglada ta oferta i koszta całkiem przyzwoite.
  • Daria05 13 paź 2015, 11:25
    Już jest latozajawka 2016. Zresztą zawsze możesz zapisać się do newslettera i mieć informacje na bieżąco.
  • Meggi85 14 paź 2015, 22:09
    Faktycznie już są Latozajawki 2016 przymrużenie oka Do tego zniżki, zniżki i gwarancje. W wakacje 2016 chciałabym się wybrać do Hiszpanii wiec w tym kierunku będę przeglądac oferty.
  • otojestkasia 23 paź 2015, 10:35
    Ja jakos nie lubie jezdzić z biurami podróży. Byłam kilka razy i nie traktowali nas najlepiej. Tak wiec my z mężem stwierdziliśmy, że wolimy jednka wynajmowac lepsze hotele, ale byc traktowanym z szacunkiem jednak. II teraz jezdzimy tylko 4 albo 5 gwiazek. I tak na przyklad bylismy w Rialto i powiem wam, ze jesli chodzi o Wawe to rzeczywiscie czołowka w ekskluzywności. Co do zagranicy to jeszcze nie wybieralismy sami, mamy troche uraz po tym ostatnim z biurem podrozy
  • majestic24 28 paź 2015, 22:47
    To zależy na jakie biuro trafisz, ale są u nas i takie biura, które można polecać. Urlop na polskim morzem, to często spory zgiełk. Z kolei wakacje za granicą, to często większy wydatek, ale są inne atrakcje jak np. rejsy jachtem z rodziną http://talar-jachting.pl/rejsy-morskie/rejsy-z-dziecmi/ gdzie nad Bałtykiem czegoś takiego nie ma.
 2 3 4 5 6 7 z 7
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum
Poprzednia: Wczasy z Eurocamp