Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Urlop nad morzem z dziećmi w kraju czy za granicą?, strona 5

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Urlop nad morzem z dziećmi w kraju czy za granicą?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Masa 30 kwi 2014, 21:21
    Polskie morze jest super, ale drogie - nie oszukujmy się. W cenie wakacji nad polskim morzem można jechać na jakieś fajne wakacje do Turcji czy choćby na Chorwację. Jakiś czas temu byłem z Itaką na wczasach, było super. Na ich stronce widziałem, że do dzisiaj mają fajną promocję, odnowa cenowa się nazywa.
  • hipcio 8 maj 2014, 12:54
    Ja również potwierdzam,że za granicą może być o wiele taniej niż w Polsce. W zeszłym roku wypoczywaliśmy z żoną i dzieciakami w Marmaris w Turcji i nigdy się jeszcze tak dobrze nie wybawiliśmy. Kurort przepiękny, bardzo zadbany, bezpieczny tak więc nie było problemu aby wziąć rowerki i wybrać się na wycieczkę po okolicy.
    Pogoda ładna, niemniej polecam raczej czerwiec albo wrzesień, My byliśmy tam właśnie w połowie września i podejrzewam, że w sezonie może byc zbyt gorąco. Nie spotkały nas jednak przerażające upały ponieważ bryza morska była przyjemna.
    W okolicy jest wiele ciekawych zabytków.
    Pozdrawiam.
  • garik 18 maj 2014, 16:38     (ostatnio zmieniony przez autora 18 maj 2014, 16:39, w całości zmieniany 1 raz)
    Byłbym skłonny, za wczasami za granicą, jednak wczasy z dziećmi to inna sprawa. Dziecko może zachorować (inny klimat choćby) i co wtedy? Uwierzcie, że służba zdrowia w niektórych krajach jest jeszcze gorsza niż w Polsce. Ja bym radził jednak wczasy w Polsce. W każdej chwili można wrócić do domu, nie ma barier kulturowych czy językowych. Wynajmijcie sobie [url=http://]drewniane domki nad morzem [/url] w jakimś ciekawym miejscu, najlepiej mniej wypromowanym turystycznie, niż np.Trójmiasto i odkrywajcie Polskę na nowo.
  • Daria05 20 maj 2014, 15:21
    Pewnie, że dziecko może zachorować, ale to może przytrafić się wszędzie.
    A może krótki wyjazd na Bornholm, dla dzieci do 12 roku życia jest spora zniżka
    http://www.skandynawskiewakacje.pl/bornholm-zielona-wyspa-baltyku/

Oczywiście pomysłów można mieć więcej, ale jeżeli dziecko nie jest już bardzo małe to nawet wyjazd do Paryża nie powinien być przerażający.
  • ZoHaHa 28 maj 2014, 10:35
    tutaj z kolei dzieci do 7 lat nie płacą ani grosza przymrużenie oka
    http://www.unityline.pl/rabat/
    a ze Szwecji można już samochodem udać się gdzieś dalej uśmiech
  • MartynKa79 28 maj 2014, 10:44
    Aż żal nie skorzystać z takiej promocji, skoro dorośli mogą załapać się na 20%. uśmiech
  • Meggi85 28 maj 2014, 21:21
    Zdarzyło mi się być w Bułgarii i nie da sie tego morza i plaż do niczego innego porównać. Trafiła mi się wycieczka niespodzianka zorganizowana przez męża. Jakoś Itaka miała jakąś ofertę last minute i polecieliśmy. Niesamowity klimat. Każdemu polecam, bo nieporównywalne do naszego morza.
  • Ecia 29 maj 2014, 13:17     (ostatnio zmieniony przez autora 29 maj 2014, 13:18, w całości zmieniany 1 raz)
    I tu i tu przymrużenie oka
    Za granicą organizują specjalne atrakcje dla dzieci, w polsce też coś można poszukać
  • 29 maj 2014, 13:54
    ja polecam wyjechać za granicę. W Polsce jest zawsze niepewna pogoda, a nad morze fajnie jest o to zadbać. Dlatego polecam jechać np do Chorwacji. A cenowo wyjdzie porównywalnie, albo niewiele drożej
  • Daria05 4 cze 2014, 12:22     (ostatnio zmieniony przez autora 4 cze 2014, 12:23, w całości zmieniany 1 raz)
    Jeżeli zależy Ci na pogodzie i wygodzie to zobacz Grecję [url=http://www.itaka.pl/wczasy/grecja/kos/hotel-kouros-palace,KGSKOUR.html?ofr_id=b2417042539d5b4a2bcd7d516ecc6c15dd7a9eb45f0ee500af70f43c15113767]lHotel Kouros Palace [/url]
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum
Poprzednia: Wczasy z Eurocamp