Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Urlop nad morzem z dziećmi w kraju czy za granicą?, strona 6

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Urlop nad morzem z dziećmi w kraju czy za granicą?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • 18 cze 2014, 10:53
    polecam gorącą chorwację. w polsce nie lubię spędzac wakacji, bo ceny prównywalne, a ani pogody dobrej, ani tez warunków rewelacyjnych. jak nad może to tylko za granicę
  • 25 cze 2014, 15:21     (ostatnio zmieniony przez autora 25 cze 2014, 15:22, w całości zmieniany 1 raz)
    Moim zdaniem [url=http://]Wakacje z dzieckiem[/url] najlepiej spędzić nad polskim morzem. Ośrodek w Łazach o nazwie Solaris jest idealnym miejscem. Blisko do morza, korty tenisowe, basen i animatorzy którzy zajmą się waszymi pociechami. Najlepszy urlop dla rodziców przymrużenie oka
  • 2 lip 2014, 15:43
    Polskie plaże są dobrze przystosowane do zabaw dzieci.
    Za granicą wiele plaż posiada kamyczki, które uniemożliwiają swobodę dzieciakom.
  • Meggi85 20 sie 2015, 15:27
    Zaskoczyłas mnie. Niedawno byliśmy z dzieciakami w Grecji. Mój mąż wyłapal że Itaka ma fajne last minute i polecieliśmy. Jak dla mnie ich plaże są przystosowane do wszystkiego, a dzieciaki były zachwycone. Nie da się tego porównać nijak do Polski.
  • MartynKa79 21 sie 2015, 14:38
    Olaf ja też nie mogę się z Tobą zgodzić. Nie bardzo podobają mi się nasze plaże pełne psich odchodów i petów, spoconych podpitych nastolatków i porzuconych po plażingu śmieci. Grecja jest bardzo zróżnicowana - znajdziesz w niej zarówno plaże kamieniste, jak i piaszczyste np. Chalkidiki czy Krety. Można także wybrać hotel z aquaparkiem albo kompleksem nastawionym na najmłodszych, gdzie oprócz brodzików zapewnione są dla nich fajne animacje, które pozwolą odetchnąć rodzicom. uśmiech
  • Daria05 25 sie 2015, 12:23
    Dlatego wiele osób wiele osób woli wakacje posezonowe (wrzesień, październik).
    W wielu miejsca temperatura jeszcze nadaje się na plaźing, ceny są niższe i brak tłumów.
  • elfka 25 sie 2015, 20:04
    nad morze zdecydowanie za granicą. Nad polskim morzem bardzo trudno trafić z pogodą a za granicą pogodę masz pewną więc chociaż ten problem odpada. Jeśli mamy dziecko w wielu przedszkolnym lub mniejsze to zdecydowanie wrzesień lub pażdziernik za granicą
  • Daria05 14 wrz 2015, 15:38
    W tym roku z tą przewidywalnością nad Bałtykiem nie było tak źle. Choć na posezonowe wakacje takiej pewności, co do pogody, to już raczej nie ma.
  • Ensiemil 16 wrz 2015, 13:59
    Lepiej w kraju. I tak będą zadowolone
  • Mysz77 16 wrz 2015, 18:13
    W kraju. Zawsze można szybciej wrócić do domu.
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum
Poprzednia: Wczasy z Eurocamp