8 kwi 2014, 10:27 (ostatnio zmieniony przez autora 11 kwi 2014, 8:49, w całości zmieniany 1 raz)
Również polecam Avasta. Jeśli zarejestrujemy się przez e-mail mamy darmową podstawową ochronę przez rok. [url=http://www.19dzielnica.pl/public/element/wyszukiwarka-mieszkan]sprawdź szczegóły[/url]
to naprawdę świetny antywirus, ostatnio nawet w jakiś testach uzyskali 100% wykrywalności zagrożeń, ja sobie tego antywirusa na wszystkich urządzeniach zainstalowałam i każdemu polecam bo jest naprawdę skuteczny i tak jak piszesz nie zamula
Ja mogę polecić GDATA, odkąd mam go zainstalowanego wyłapuje wszystkie syfy z internetu. Wcześniej nie byłam nawet świadomy że coś takiego mi się instaluje bez mojej wiedzy. Ten antywir jest płatny, ale ze względu na to, że robię przelewy na kompie, m.in. kredytowe, nie szkoda mi na to kasy, wolę zapłacić na spokój.
mam IS, a na telefonie wersję pod androida, wolę zawczasu zadbać o swoje dane tym bardziej, że wszystko robię przez internet tzn. zakupy, przelewy, służbowe sprawy.
a czy myślicie że na netbooku też da radę, mój tato ma słabego natbooka, który i tak ledwo działa. Miał Nortona ale nie dawał rady bo netbook naprawdę kiepski, jaki lekki antywirus wrzucić ale i dobry jednocześnie?
Od kilku lat korzystam z NOD32. Mnie wiele razy uchronił od ataku szkodliwych aplikacji itp. Natomiast naprawdę pomocny okazał się dla mojej mamy i babci. Zdarza się, że klikają gdzie nie trzeba i wtedy od razu blokował niechciane instalacje.