aniqa33 napisał:Nie tylko sprzęty agd wchodzą w grę... Możesz też kupić komplet pościeli, jakiejś wyszywanej. Albo ładne ręczniki najlepiej takie same, tylko z wyszytym imieniem, albo zdrobnieniami jak on do siebie mówią. Dałam coś takiego swoim znajomym i bardzo się ucieszyli. Mówili, że to był taki miły akcent, wśród tych wszystkich bezosobowych tosterów i żelazekNo tak, ale jednak sprzętu będą używać na co dzień, a to jest taki miły dodatek. Ja tam jestem za praktycznymi prezentami
aniqa33 napisał:Nie tylko sprzęty agd wchodzą w grę... Możesz też kupić komplet pościeli, jakiejś wyszywanej. Albo ładne ręczniki najlepiej takie same, tylko z wyszytym imieniem, albo zdrobnieniami jak on do siebie mówią. Dałam coś takiego swoim znajomym i bardzo się ucieszyli. Mówili, że to był taki miły akcent, wśród tych wszystkich bezosobowych tosterów i żelazekHej! Ja osobiście odradzam kupowanie pościeli. Chyba, że dokładnie znacie rozmiary kołdry znajomych. Niestety teraz różne sklepy robią różne wymiary i taki prezent może być zupełnie bezużyteczny.
aniqa33 napisał:Dla mnie taka lista jest trochę dziwna... Swoją drogą czym różni się skierowanie ludzi do konkretnego sklepu od zbierania pieniędzy?Ja sądzę, że jednak się różni. Pieniądze wyglądają dobrze, jeśli masz możliwość, żeby włożyć do koperty niezłą sumę. Natomiast za 100 zł można już wybrać coś z listy i dorzucić swoją cześć do całego wymarzonego prezentu. Zamiast dostawać kilku prezentów "od czapy", to para młoda dostaje porządny prezent.