Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Powiększanie biustu, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Powiększanie biustu

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • birata 17 paź 2010, 21:23
    Nie jest tak źleprzymrużenie oka Oczywiście to indywidualna sprawa, ale znam dziewczyny które twierdzą, że wcale nie czuły bólu. W to akurat nawet ciężko mi uwierzyć, mnie bolało dość mocno przez pierwsze 2 tygodnie, nie można wtedy dźwigać ani ciągnąć ciężkich rzeczy. Ze spaniem było ciężko... No ale przemęczyłam się jakos. Naprawdę było warto, no i dzieki temu nie musze się wstydzić patrzeć w lustrouśmiech Kiedyś miałam luz w staniku 70A...
  • warkoczyk 18 paź 2010, 1:22
    Witajcie, ja też jestem w gronie zainteresowanych, chociaż tak na serio nie rozważam jeszcze operacjiuśmiech A mam pytanie o ile można maksymalnie powiększyć piersi?
  • D3niCle0 18 paź 2010, 7:48
    Wiesz co chyba nie da się tak jednoznacznie odpowiedzieć ile można powiększyć. To po prostu trzeba ustalić z lekarzem... Bardzo często się zdarza, że piersi po operacji są o dwa rozmiary większe, ale yo naprawdę bardzo indywidualne podejście. Dobry doktor doradzi Ci kształt wkładek i wielkość, opowie co sie będzie z nimi działo po zabiegu i później, bo ostateczny kształt nowych piersi może być dopiero po roku widoczny... Trzeba porozmawiać z fachowcemuśmiech
  • birata 18 paź 2010, 11:19
    warkoczyk napisał:Witajcie, ja też jestem w gronie zainteresowanych, chociaż tak na serio nie rozważam jeszcze operacjiuśmiech A mam pytanie o ile można maksymalnie powiększyć piersi?
    Na pewno nie ma co na siłę robić jak największych, trzeba zaufać fachowcom, chyba nikt nie chce takich sztucznych balonów... Chodzi o to by piersi były jak najładniejsze, a nie jak największeprzymrużenie oka
  • Sissi87 18 paź 2010, 14:12
    A jak wygląda kwestia przygotowania do takiej operacji? Trzeba pewnie robić jakieś badania? Czy je wykonują przed zabiegiem czy wcześniej tzeba samemu coś robic?
  • latynowska8 18 paź 2010, 16:18
    Kobietki drogie, jeśli chodzi o wielkość implantów to polecam zdać się na doktora, bo same nie potrafimy tego dobrze ocenić. Trzeba spojrzenia z boku, z dystansu i to fachowego! Ja też miałam powiększane piersi, myślałam o większych, lekarz mi dobrał mniejsze, dałam sie przekonać i sa super! Wyglądają cudownie, w ubraniu i bez, bardzo naturalnie.
    A co do badań to tydzień przed operacją robilam morfologię + badanie krzepliwości i USG nie przypominam sobie żebym robiła jeszcze jakies badania.
  • caipirinha 18 paź 2010, 19:42
    Jeny... jak czytam, że zrobiłyście i biusty super, to zazdroszczę... odważne jesteście dziewczyny. Ja sie zastanawiałam przez kilka lat poważnie, ale nie starczyło mi odwagi by to zrobić poza tym miałam ciągle dylemat jaki rodzaj wkladek wybrać w razie czego na wypadek gdyby coś się z nimi stało... bo te z solą fizjologiczną ponoć częściej się uszkadzają i po prostu pierś sie rozpływa, a te z silikonem z kolei może i trwalsze, ale bardziej ryzykowne jak cośskrzywienie Także ostatecznie sie nie zdecydowałam, a ostatnio nie miałam czasu się nad tym zastanawiać no i jakoś temat sam upadłuśmiech Jak już to bym chyba raczej szukała nieoperacyjnych metod żeby sobie piersi choć troszkę powiększyć... Mam 75B więc cos tam mam, odpowiednia bielizna daje radę... bardziej by mi zależało na tym by były nie tyle większe co bardziej pełne i jędrne.
  • PannaDziewanna 18 paź 2010, 22:47
    Mam to samo dosłownie. Ten sam rozmiarprzymrużenie oka i te same obawy, chyba się nigdy nie zdecyduję chociaż raz na jakiś czas ten temat do mnie powracauśmiech
  • Blueberry28 19 paź 2010, 0:06
    Moja przyjaciółka też ma implanty, bylam z nią przed i po operacji niemal cały czas więc dużo wiem na ten temat, napatrzyłam się ojjj napatrzyłamuśmiech Powiem wam, że ją bolało i to bardzo, ale tak pzez kilka dni musiala tabletki brać przeciwbółowe. Potem coraz lepiej było. Z wyglądem piersi to samo, na początku sama musial jej z tysiac razy powtórzyć, co powiedziął lekarz, że na poczatku opuchlizna, blizny itd cóz pewnie przez ten ból ciężej to znosiła, ale po paru miesiącach nie mogła sie w lustro napatrzeć tak byla zadowolona i ja przyznam ma pięknie zrobiony biuścikuśmiech Szczeze mówiąc nie domyśliłabym sie, że to zrobione cycki, wyglądają naturalnie tlye że prawdziwe bez implantów nie są cały czas takie jędrne, ale to tylko mozna do zalet zaliczyć nieprawdażprzymrużenie oka
  • Sissi87 19 paź 2010, 7:44
    No właśnie dziewczyny a co z bliznami?? Bardzo widać? Co robiłyście żeby się goiły?
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum