Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Powiększanie biustu, strona 4

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Powiększanie biustu

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Sissi87 20 paź 2010, 7:04
    Mi jeszcze lekarz mówił (byłam na konsultacjiuśmiech ) że bezpieczniej jest dawać pod mięśniem, bo z czasem ta wkladka może się pofałdować i pod gruczołem będzie to widoczne przez skórę, a pod mięsniem nie będzie widaćuśmiech Jakby miał robić to tylko pod mięsień!
  • Lilijka 20 paź 2010, 10:32
    Ja teżuśmiech
  • becia_koronczarka 20 paź 2010, 11:15
    Też bym sobie zrobila implanty gdyby mój mężczyzna nie uważał, że to odrażające. Kategorycznie mi zabronił jak kiedyś zagaiłam na ten temat... Cóż, skoro jemu sie podobają...przymrużenie oka Ja nie mam zastrzeżeń specjalnie do wielkości tylko kształt mi się nie podoba:/
  • birata 20 paź 2010, 14:20
    A czyje to piersi Twoje czy jego? przebiegły
  • becia_koronczarka 20 paź 2010, 16:14
    No moje... ale troszkę też i jegoprzymrużenie oka A poza tym musialby mi dołożyć troche kasy wielki uśmiech więc ma coś do powiedzeniaprzymrużenie oka
  • Lilijka 20 paź 2010, 19:52
    Jestem zdania, że nie ma co na siłę ingerować w naturę, ale jak ktoś ma kompleks i ma cale życie sie męczyć z tego powodu to powinien wziąć sprawy w swoje rece jak ma taką możliwośćuśmiech znam dziewczyny które są bardzo szczęsliwe, a wcześniej chodziły w jakichś dziwnych ciuchach albo wypychały sobie staniki i kochały się w bluzce... ja aż tak nie mam, ale odkąd pamiętam miałam kompleksy na tle małego biustu. Szkoda życie na kompleksyuśmiech
  • Aubiergine 20 paź 2010, 23:28
    Czy jak się idzie na konsultacje do lekarza to można zobaczyć u niego efekty przeprowadzonych zabiegów? W sensie na pewno ma zdjęcia ale czy trzeba się prosić czy lekarze standardowo pokazują dla zachęty?przymrużenie oka
  • birata 21 paź 2010, 0:52
    Pokazują pokazują, zresztą jakby Twój doktorek zapomniał to go poproś, na pewno chętnie się pochwali jakie zrobił już piekne biuścikiuśmiech A warto takie zdjęcia obejzeć, bo każdy lekarz ma troszkę inny styl, troche inaczej robi piersi...
  • konto_usuniete_198114 27 paź 2010, 15:27
    hahaha tylko badzcie ostrozne na przesciach portowych zeby przypadkiem wam nie wyskoczyl silikon język
  • emilin 10 cze 2011, 13:52
    Faktycznie co lekarz to inny styl. Ostatnio przeglądałam galerię zdjęć "przed i po" tego wrocławskiego dr Kratochwila. To niesamowite jak można zmienić kształt piersi. Niektóre kobiety naprawdę wyglądają o wiele lepiej po takiej operacji. Ciało ludzkie jest zadziwiająco plastyczne.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum