Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Powiększanie biustu, strona 5

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Powiększanie biustu

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • peana 27 mar 2012, 13:29
    A co myślicie o przeszczepianiu tłuszczu w biust? Moim zdaniem jest to ciekawa metoda powiększania piersi. Tutaj jest trochę więcej informacji na ten temat Może to być naprawdę ciekawa alternatywa dla operacji plastycznych.
  • baska445 12 kwi 2012, 8:32
    Tak jak pisała jedna z koleżanek, ja również trochę się boję bólu podczas operacji. Ale na pewno efekt jest wart lekkiego poświęcenia. Operacja powiększania piersi jest już całkiem blisko. Na razie czytam fora i już się nastawiam, że będę miała większy biust.
  • 98marta 18 kwi 2012, 10:36     (ostatnio zmieniony przez autora 18 kwi 2012, 10:37, w całości zmieniany 1 raz)
    O przeszczepianiu tłuszczu nie słyszałam, hmmm czy to jest bezpieczne? Pytałam się przyjaciółek jak powiększyć biust i doradziły mi naturalne, mniej inwazyjne metody.
  • Natalia33 23 kwi 2012, 17:17
    Tak ta metoda jest bezpieczna ,a co ważne naturalna .Sama jestem po takim zabiegu , jestem zadowolona i nie miałam żadnych komplikacji .A piersi wyglądają naturalnie .Zabieg powiększania biustu własnym tłuszczem wykonała mi dr.Monika Grzesiak .Świetny lekarz ,znający się na tym co robi .
  • paramumik 2 maj 2012, 11:02
    Ja osobiście jestem przeciwniczka powiekszania sobie piersi. Nie widze w tym sensu. No bo po co? Dla faceta, który ma obsesję na punkcie cycków? Rozumiem dbanie o formę i kondycję, ale zabiegi na piersiach jakoś mnie nie przekonują. Nie mam specjalnie dużych piersi (miseczka c) ale odpowiednia bielizna damska potrafi super wyeksponować wdzięki i wizualnie powiększyć piersi.
  • maja002 1 cze 2012, 12:46
    ja też nie jestem przekonana do robienia sobie operacji.. no chyba, że rzeczywiście marzeniem kobiety jest mieć większy biust uśmiech dla mnie to tylko biust i to nie on jest w życiu najważniejszy język ale na pewno istotne jest, żeby dobrze czuć się we własnej skórze i jeśli tego nie ma to dopiero wtedy uciekać się do ostateczności.. bo żeby biust ładnie wyglądał można stosować przecież bardziej bezpieczne środki, tak jak właśnie było wspomniane: odpowiednia bielizna, masaże pod prysznicem, jakieś kremy ujędrniające a sama zażywam też tabletki dakolen i jestem bardzo zadowolona z wyglądu mojego biustu, chociaż wcale nie jest duży uśmiech
  • zuu 4 cze 2012, 14:03
    moim zdaniem operacje są zbyt niebezpieczne i największy problem w tym, że większość kobiet w ogóle ich nie potrzebuje, mają jakiś nierealny obraz biustu zakodowany w głowie (dzięki kolorowym pismom, reklamom, fotoszopom) generalnie każdą osobę która zastanawia się nad celowością jakiegoś inwazyjnego zabiegu zachęcam do przeczytania tego
  • ewka820 28 cze 2012, 16:10     (ostatnio zmieniony przez autora 28 cze 2012, 16:10, w całości zmieniany 1 raz)
    Jeśli chodzi o powiększanie piersi, to znajoma próbowała operacji, ale nie była zbyt zadowolona.
  • hanka100 4 sie 2012, 15:15
    Ja jestem całkowicie przeciwna powiększaniu biustu. Po pierwsze to jest ryzykowne, po drugie niesmaczne.Lepiej zadbać o swój własny. Ja od kilku miesięcy wykonuję ćwiczenia. Codziennie po 10 serii: damskie pompki, prostowanie i zginanie ramion z obciążeniem na leżąco oraz wypady ramion na boki z obciążeniem na leżąco. Do tego łykam ziołowy suplement, który dostarcza substancje odżywcze do biustu , poprawiając w ten sposób jego napięcie i kształt. Efekt zaczął pojawiać się mniej więcej po miesiącu ćwiczeń i suplementacji. Teraz ćwiczę nadal dla utrzymania efektu oraz dla własnej satysfakcji uśmiech
  • ZuzannaPigalle 5 mar 2013, 13:34
    Ja uważam, że żadne pigułki i inne cud suplementy nie pomoga tak naprawdę powiększyć biust.
    Jedyne co, to chyba operacje plastyczne, no ale to już trzeba znaleźć fachowca od chirurgii plastycznej i zdecydować się tak na poważnie, bo pigułkę zawsze można odstawić uznajac że to strata kasy, a z lekarzem już tak się nie dauśmiech
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum