lonexy napisał:Na pierwszy rzut oka wygląda to znacznie mniej inwazyjny rodzaj zabiegu, na pewno jest dużo bezpieczniejszy niż chirurgia tradycyjna. Mi się podoba takie rozwiązanie, raz, że wykorzystuje się własny materiał biologiczny, to jeszcze z jednego miejsca tłuszczyku ubywa, a w drugim przybywa. Myślę, że to niezła opcja i przyszłość w poprawianiu urody.Pewnie, nie ma reakcji odrzutu bo to Twoja własna tkanka , u mnie efekty są świetne. Jeśli ktoś będzie rozważał powiększenie piersi w ten sposób polecam miejsce gdzie ja robiłam zabieg- Elite w Warszawie, w 100% bezpiecznie.
koniec napisał:Po powiększeniu biustu i tak po 10 latach trzeba go wyjąć lub odświeżyć...Nie prawda, zależy jaką metodą się wykonuje, jak już pisałam robiłam sobie w Elite reimplantację własnego tłuszczu czyli wyssali mi z jednego miejsca i wstrzyknęli w drugie, nie ma potrzeby niczego wyjmowania, poprawiania ani nic, dlatego moim zdaniem to dużo lepsza metoda powiększania biusty niżeli wszczepianie implantów.