Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Powiększanie biustu, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Powiększanie biustu

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • birata 19 paź 2010, 10:29
    Na początku wiadomo, jak to blizny czerwone, spuchnięte takie. Samo gojenie po operacji to szybciutko, blizny niestety wymagają troche wiecej czasu, ale po pół roku moje były już jasne, a po roku niemal niewidoczne, znaczy jak ktoś nie szukał to się nie dopatzyłprzymrużenie oka
  • latynowska8 19 paź 2010, 12:59
    Ja też mam bardzo małe blizny, niecałe 4cm i sa prawie niewidzialneuśmiech Ale fakt że sie przyłożyłam żeby ładnie sie wygoiły, przez miesiąc smarowałam contratubexem, bo mi go lekarz polecił, potem się zorientowałam, że jest kilka razy droższy niż polski cepan i sie przerzuciłam, a ten cepan jest jeszcze lepszy, bo dobrze natłuszcza skórę. Najważniejsze to rozmasowywać blizne wzdłuż, systematyczność jest ważniejsza od tego jaki środek się uzywa.
  • AntyMaterialistka 19 paź 2010, 14:18
    A nie boicie się, że Wam się ten silikon zgranuluje? Tak jak Pameli Anderson albo tej gwieździe z Beverly Hills... Przecież to ciało obce i nie wiadomo jak sie zachowa po jakimś dłuższym czasie... ja bym się bała mimo wszystko.
  • franusia 19 paź 2010, 15:15
    Kiedys była też afeira jak jakiejs piosenkarce (nie pamiętam chyba to była Toni Braxton) pękł ten implant i została się bez jednego cycuszkaprzymrużenie oka Czyli ryzyko jednak istnieje... no ale coś za coś.
  • birata 19 paź 2010, 15:55
    Ale kiedy to było...! Wieki temu. nie zapominajmy, że technologia idzie do przodu i te implanty sa coraz lepszej jakości. Poza tym zawsze się znajdzie jakiś przypadek nieudany, ale to nie znaczy, że ten zabieg jest obarczony jakimś dużym ryzykiem. Ja wyznaje zasadę, że jak coś się ma stać to i tak sie wydarzy, a życie jest za krótkie żeby z niego nie korzystaćuśmiech
  • Aubiergine 19 paź 2010, 18:41
    A jaka wkładka sądzicie jest lepsza? Pod gruczol czy pod mięśniem?
  • latynowska8 19 paź 2010, 22:20
    Jak dla mnie zdecydowanie lepszy implant pod mięsień, ale o tym nie zdecydujesz sama tylko z pomoca lekarza, bo to od kilku rzeczy zależy... np wielkości tkanki gruczołowej (chociaż zależy też jaki duży implant jest). Trzeba też z tego co wiem większych umiejętności przy implantowaniu pod mięsień i ten sposób oznacza większy ból po zabiegu, no ale w końcu robi się go raz na lata...(bo czy na całe zycie to nie jestem pewnaprzymrużenie oka )
  • Aubiergine 19 paź 2010, 22:56
    No to czemu uwazasz, że lepiej pod mięsień?
  • latynowska8 19 paź 2010, 23:29
    Bo lepiej wyglądająuśmiech Po prostu mięsień zakrywa krawędzie implantu i nie będzie go widać, pod gruczołem może być widoczny zarys implantu, a poza tym pod mięśniem jest lepiej trzymany, a sam gruczoł nie trzyma implantu na tyle mocno by po paru latach sie nie przesuwał. Może sie obniżyć pierś, a w koncu po tp się robi cycki żeby nie musiec sie martwić opadajacym biustemprzymrużenie oka
  • D3niCle0 20 paź 2010, 1:40
    No ale to co piszesz o tym że może być widoczna wkładka to tylko w przypadku okrągłych wkładek, anatomiczne dobrze wyglądająuśmiech
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum