Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Szybkie Odchudzanie, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Szybkie Odchudzanie

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • AdamZet 30 kwi 2012, 10:48
    Czakalaka, odchudzanie może być przyjemne uśmiech

Jest wiele przepisów w internecie, dzięki którym potrawy, które jemy na diecie nie są nudne ani bez smaku.
    Poza tym, np ja po bieganiu czuję się fantastycznie, jestem pełen energii (to wszystko sprawa endorfin uśmiech ), nie czuję się ociężały i ospały. Spróbuj pobiegać, a zrozumiesz uśmiech
  • nitkaa 4 maj 2012, 23:47
    No pewnie że musi być przyjemne inaczej mielibyśmy, więcej otyłości niżeli pięknej figury uśmiech, osobiście polecam rady oświeconego kochanka, sama z nich korzystam i korzystałam, opowiada on o sposobach radzenia sobie z dietą, nie tylko w sposób przyjemny ale i też skuteczny, zresztą sami przeczytajcie i oceńcie uśmiech

• magore 9 maj 2012, 11:05
    ja też znam ten blog, stosuję tę metodę już jakiś czas i jedno moge przyznać- ciało mam jędrniejsze a mąż jest zachwycony przymrużenie oka
  • 18 maj 2012, 15:14
    Ja stosuję diete np. warzywa i owoce przymrużenie oka dla mnie jest mega przyjemna, ponieważ i jedno i drugie po prostu uwielbiam zjadać. Do tego suplementy diety, ale mam tu na myśli zestawy witamin i minerałów, nie leki odchudzające. Jem mało mięsa, więc muszę uważać żeby przypadkiem anemii nie złapać, stąd właśnie te suplementy.
  • paramumik 24 maj 2012, 11:24
    Niestety prawda jest smutna: jest tylko jeden sposób, żeby schudnąć. To dieta NŻ!! Jak chcesz włożyć boski kostium kąpielowy i paradować po plaży, to się ruszaj i nie obżeraj. Nie ma chipsów, piwa i czekoladek! To nigdy nie jest miłe i łatwe.
  • peana 24 maj 2012, 14:08
    Faktycznie diet cud jest sporo i większość jest niestety mało skuteczna. Ale z tego co słyszałam, to turnusy odchudzające dają dobre efekty. Wiem, że Primavera SPA ma ciekawą ofertę w tym zakresie. Przechodzi się tam dietę strukturalną, a przy okazji też korzysta z różnego rodzaju zabiegów. Takie odchudzanie z dala od własnej lodówki może być faktycznie dobrym pomysłem.
  • Aquarella 24 maj 2012, 15:45
    A może najlepszym rozwiązaniem jest leczenie otyłości w profesjonalnej placówce?
  • egorol 5 cze 2012, 11:05     (ostatnio zmieniony przez autora 5 cze 2012, 11:17, w całości zmieniany 1 raz)
    W Polsce rozwija się sieć punktów detoksykacji wg takiej czeskiej metody dr Jonasza (www.toksyny.com.pl). Nie można się odchudzić szybko, bo to oznacza równie szybkie uwolnienie toksyn zawartych w tłuszczu. Chcesz się odchudzać, jak najbardziej wskazane, ale rób to mądrze:
    1) wartościowe pożywienie bez konserwantów, glutenu(wyroby z białej mąki), kazeiny (wyroby z mleka), słodzików (np. soki z kartonu)
    2) Suplementacja diety minerałami i witaminami, które zostały usunięte w przemysłowej produkcji większości produktów na rynku
    3) Detoksykacja - żadna suplementacja nie będzie skuteczna, jeśli Twój organizm będzie obciążony toksynami, parazytami lub innym badziewiem, bo wszystkie wartościowe składniki będą zjadane lub blokowane przez te toksyny
    4) Ruch i to systematyczny - codziennie 0,5 godziny spaceru lub co najmniej przebieżki z podwyższonym tętnem.

Pomyśl najpierw, dlaczego stałeś się otyłym i tu szukaj przyczyny - otyłość nie jest bezpośrednio związana z brakiem ruchu, czy siedzącym trybem pracy a głównie z odżywianiem i higieną osobistą.
    I jeszcze jedno: odchudzasz się, uważaj na kosmetyki - bardzo wiele zawiera substancje toksyczne, jak np, dezodoranty oparte na botoksie

Życzę mądrości i zdrowia uśmiech
  • alako 25 cze 2012, 0:58
    ja nie wierzę w diety cud, tylko w jedzenie dobrej jakości. kupujemy: od baby, od chłopa, od znajomego ze wsi, albo w dobrych sklepach ekologicznych (są takie, które dowożą, np.)
    jemy mało, ale często, i uczymy sie zabijać głód wodą.
    do tego sport, polecam taniec i bieganie.

prawda jest taka, że nie da się szybko odchudzić. tj. da się, ale to bez sensu. Twoje ciało jest świątynią. Traktuj je jako takie przymrużenie oka
  • katryn 1 lip 2012, 17:41
    odradzam wszystkim suplementy! b. często używamy ich źle, co może się skończyc poważnymi schorzeniami. Naprawdę. Wystarczy - o ile mamy trochę nadwagi - poćwiczyć i zdrowo jeść. Jak alako polecam organica. i nie wierzcie w żadne diety cud, bo co zrzucicie, to wróci. niestety, jest ciężko: trzeba zmieniać nawyki.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum