Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Szybkie Odchudzanie, strona 6

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Szybkie Odchudzanie

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • blue-green 11 mar 2013, 18:01
    Ja nie wierzę, żeby schudnąć trzeba się trzymać zasad: pięć posiłków dziennie, aktywność ruchowa, eliminacja niezdrowych składników, duża ilość wody. U nas w domu zaczęliśmy tez niektóre potrawy przygotowywać na parze
  • 14 mar 2013, 1:36
    Nie jestem za gwałtownym zrzucaniem wagi, bo rezultaty mogą być krótkotrwałe, jeśli się nie przyzwyczai organizmu i psychiki do dobrych nawyków żywieniowych. Powoli, nawet 1-2kg na miesiąc, ale przynajmniej nie ma się sflaczałego ciała później przymrużenie oka
  • konto_usuniete_303761 14 mar 2013, 17:45
    Nowe wczasy odchudzające z fajnym programem ruchowym m.in. Zumba organizuje Ośrodek Wypoczynkowy "krokus" w Kościelisku. Jesli chcecie schudnąć to nalezy się jednak nastawic na nie kupowanie w sklepie produktów bo dieta jest obliczona na 1600 kcal.
  • Ivette25 14 mar 2013, 19:35
    Żeby efekty diety były stałe trzeba zmienić swój styl życia. Już zawsze zdrowo jeść i ruszać się. Tabletki sa dobre na początku, ale potem trzeba utrzymać co sie zdobyło. I to jest największe wyzwanie.
  • ZoHaHa 18 kwi 2013, 19:08
    Ja suplementów nie próbowałam, ale byłam na diecie Cambridge. Dieta była mieszana więc jadłam produkty z diety ale też normalne, tylko o określonej liczbie kalorii. Miałam jadłospis na cały tydzień wiec jakoś poszło, czasami nawet miałam problem żeby zjeść to co trzeba było przymrużenie oka
  • sylviaaa 23 kwi 2013, 15:20
    przekonałam się, że szybkie odchudzanie nie istnieje.. jak nie wprowadzisz diety i aktywnych ćwiczeń to na efekty trudno czekać smutny
  • Ivette25 25 kwi 2013, 17:43
    Ale warto. Ja wspomagałam się TL bo nie wiedziałam czy wytrzymam długo bez widocznych efektów. Nie było łatwo, bo to nigdy nie jest łatwe. Ale otwiera to wiele możliwości.
  • kafara 27 kwi 2013, 15:22
    Ja moge potwierdzić, że dieta Cambridge jest naprawdę skuteczna i można na niej zdrowo w dobrym, wyważonym tempie zrzucić zbędne kilogramy. Dodatkowo ciągłe wsparcie i opieka konsultanta pozwala nam robić to w sposób właściwy.
  • MartynKa79 29 kwi 2013, 11:05
    A ile zrzuciłaś na Cambrige? Zaliczyłaś wszystkie etapy czy nadal walczysz?
  • ZoHaHa 30 kwi 2013, 19:22
    sylviaaa napisał:przekonałam się, że szybkie odchudzanie nie istnieje.. jak nie wprowadzisz diety i aktywnych ćwiczeń to na efekty trudno czekać smutny
    szybkie odchudzanie istnieje, ale jest niezdrowe i przeważnie kończy się efektem jojo. Najlepiej to dać sobie czas na dietę i chudnąć powoli, ale za to z głową, nie głodząc się, dostarczając organizmowi 100% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum