Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Szybkie Odchudzanie, strona 5

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Szybkie Odchudzanie

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • zuzia83 2 sty 2013, 13:13
    Generalnie to szybdko schudnąć można stosując trzy podstawowe rzeczy - dietę - właściwie dobraną np. przez dietetyka, która nie tylko będzie odchudzała, ale także nie będzie męczarnią, do tego ćwiczenia i suplementacja np. supresantami czy fat burnerami. To jest najskuteczniejszy i najszybszy sposób na piękną sylwetkę.
  • gieniastus 4 sty 2013, 16:30
    lepiej jest poświęcić trochę więcej czasu i uzbroić się w cierpliwość niż chcieć schudnąć na już po to żeby potem mieć efekt jojo smutny
  • domowadama 7 sty 2013, 8:13
    ja tam polecam po prostu mniej jeść, zdrowiej się odżywiać i więcej ruszać, a efekty przyjdą z czasem. nie ma co liczyć na diety cud
  • pistacja 29 sty 2013, 12:13     (ostatnio zmieniony przez autora 29 sty 2013, 12:13, w całości zmieniany 1 raz)
    Szybkie odchudzanie zapodałam sobie ostatnio, kiedy znalazłam nową pracę oddaloną o dwie godziny drogi w jedną stronę od mojego miejsca zamieszkania. Trochę spacerów, przeciskanie się w autobusie, niedojadanie i 4 kilo w dół uśmiech. Żartuję sobie oczywiście, bo zdecydowanie nie jest to zdrowy sposób i chociaż cieszę się, że schudłam, wiem, że nie ma to dobrego wpływu na moje zdrowie. Polecam jednak zbilansowaną dietę i regularne ćwiczenia.
  • Blue89 30 sty 2013, 17:44
    Ja w szybkie odchudzanie nie wierzę, żeby stracić 10 kg potrzebowałam ponad pół roku.
  • 5 lut 2013, 15:57
    Nie ma możliwości szybkiego zrzucenia wagi bez uszczerbku na zdrowiu. Zazwyczaj magiczne metody odchudzania polegają na odwodnieniu. Ale i tak wiadomo, że najlepszym sposobem są regularne ćwiczenia na siłowni domowej na sprzęcie sportowym takim jak [url=http://silownia.biz/orbitreki]orbitreki magnetyczne[/url], [url=http://silownia.biz]bieżnie[/url] czy inny sprzęt cardio taki jak np. [url=http://silownia.biz/rowery-treningowe]rowerek treningowy[/url].
  • zonja 13 lut 2013, 8:02
    No właśnie, żeby tracić od razu tłuszcz warto wesprzeć się preparatem z Sinetrolem i L-karnityną to szybko zniknie oponka.
  • Ivette25 6 mar 2013, 19:44
    Jeśli chcemy się odchudzać to musimy się do tego zabrać na poważnie. Ja przez całe życie byłam na diecie. Chudłam, tyłam, chudłam, tyłam. W końcu postanowiłam raz na zawsze skończyć z tą huśtawką. Zmieniłam dietę, ograniczyłam cukry i węglowodany, smażyłam na patelniach grillowych bez tłuszczu, jadłam chude mięso i warzywa. Wykupiłam karnet na siłownię, ale też ćwiczyłam w domu na skakance i brzuszki. Brałam też tabletki Therm Line Forte. Szybciej chudłam, miałam więcej energii i nie miałam takiego parcia na słodycze przez dodatek chromu. W końcu zyskałam wymarzoną wagę i nadal ją utrzymuję. Skończyły się też moje problemy zdrowotne. Tak dla odchudzania.
  • zonja 7 mar 2013, 9:43
    Ja wybrałam właśnie suplement z wyższej półki , czytałam mnóstwo pozytywnych opinii na temat TL forte i się sprawdziło. Żałuję, że nie kupiłam ze dwa miesiące wcześniej bo akurat do wiosny zrzuciłabym zbędny tłuszcz, a tak pewnie jeszcze do maja mi zejdzie.
  • VictoriaB 8 mar 2013, 9:23
    Wy naprawdę wierzycie w te suplementy??
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum