Ja niedawno urządzałam kuchnię i też postawiłam na biel aby urozmaicić wnętrze kuchni kupiłam piekarnik w kolorze antracytu, w rustykalnym stylu i muszę powiedzieć że super to wygląda
bartosz_s
10 kwi 2013, 15:55 (ostatnio zmieniony przez autora 10 kwi 2013, 16:15, w całości zmieniany 1 raz)
Również szukamy ciekawych rozwiązań mebli do kuchni. Jak narazie jasne meble w nowoczesnym stylu z połyskiem są górą. Klasyczny rustykalny styl również jest ciekawy ale nie bedzie pasował do wykończenia pozostałych pomieszczeń w domu.
PearlG
11 maj 2013, 13:36 (ostatnio zmieniony przez autora 11 maj 2013, 13:36, w całości zmieniany 1 raz)
Białe meble to też najczęściej jasne poduszki wystroju. Łatwo widać na takich zniekształcenia i szybko się pojawiają, chyba, że zawczasu pomyśli się o tym, żeby kupić ciut droższe, ale o wiele żywotniejsze poduszki z włóknem poliestrowym.
Ja wolę ciemne meble. Godną polecenia jest firm TORUS. Projektują bardzo nowoczesne meble, które wykonują z wysokiej jakości materiałów. http://www.torusmeble.pl/