favore.pl
KATEGORIE
strony internetowe
ZAMIAST SZUKAĆ, NAPISZ CO POTRZEBUJESZ, A FIRMY WYŚLĄ CI SWOJE OFERTY, BYŚ MÓGŁ WYBRAĆ NAJLEPSZĄ

Organizujesz imprezę i potrzebujesz personelu? A może szukasz barmana na event? Jeśli potrzebujesz wykwalifikowanych osób do obsługi uroczystości – znajdziesz je w naszej bazie firm oferujących personel do wynajęcia.

Opisz dokładnie, jakiego personelu gastronomicznego potrzebujesz, na jaką imprezę, termin itd.

Przykładowe zapytanie
Pan Grzegorz chce położyć kafle na schodach...
Witam,

zlecę wyrównanie i położenie glazury na schodach zewnętrznych.
Powierzchnia schodów do ułożenia ok. 10m2. Termin wykonania: 14 dni.
Proszę o kontakt i wycenę robocizny, materiały są już zakupione.

Pozdrawiam
Grzegorz Kowalski
Wysłanie zapytania jest bezpłatne i do niczego Cię nie zobowiązuje
 [rozwiń]
udostępnionych przeze mnie danych osobowych w celu korzystania z Serwisu favore.pl oraz w celu realizacji prawnie uzasadnionych celów Współadministratorów danych. Współadministratorami są Favore.pl Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14, We Net Group S.A. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14 oraz We Net Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14. Oświadczam, że są mi znane cele przetwarzania danych osobowych oraz moje uprawnienia. [zwiń]

  • brak zdjęcia
    Obsługa wesel, bankietówi i innych uroczystości Młody doświadczony zespół kucharek organizuje bankiety, wesela, komunie o raz inne uroczystości. Oferujemy bogate i smaczne menu.
    Łódźłódzkie
  • brak zdjęcia
    Kucharz WESELE WESELA PRZYJĘCIA ŁÓDŹ wesela, przyjęcia okolicznościowe, chrzciny, plener. kucharz z 10 letnim doświadczeniem oraz z wypracowanymi ponad 200 weselami i przyjęciami podejmie sie orga...
    ŁÓDŹłódzkie

W Polsce mamy wiele zawodów , które są związane z branżą gastronomiczą. Powstaje coraz więcej szkół kształcących pracowników w tym zawodzie. Są to zazwyczaj kilkuletnie szkoły, które docelowo kształcą przyszłych kucharzy. Zawody te wiążą się często z pracą na kuchni, czy na sali restauracyjnej. Osoby z tej branży ma za zadanie regularnie chodzić na badania sanepidowskie. Pracodawca musi mieć pewność, że zatrudnia osoby zdrowe, które nie są zarażone żadnymi chorobami ani nie przenoszą zarazków. Gdyby zdarzyła się sytuacja, że sanepid dokona odkrycia, iż np. któryś kelner ma styczność z potrawami, serwując je klientom, a ma salmonellę, pracodawca może wpaść w niezłe kłopoty. Restauracja wtedy ma nikłe szanse na utrzymanie pozycji na rynku. kucharze bardzo często stanowią o jakości prezentowanej przez restaurację. To, czy restauracja posiada dużą klientelę w głównej mierze zależy od jakości podawanych w niej dań. Przyczynia się do tego właśnie kucharz. A także pracodawca w osobie menedżera, który odpowiada za sprowadzane produkty. kelnerzy także mają duży wpływ na atmosferę panującą w restauracji, gdyż to własnie oni nawiązują bezpośredni kontakt z klientem i często wpływają na jego myślenie na temat powrotu do lokalu. Dobrą stroną zawodu kelnera są otrzymywane napiwki. Wówczas otrzymuje on wiadomość zwrotną na temat tego, czy jego praca została dobrze odebrana.

Wybierz kategorię usług

Wybierz lokalizację