favore.pl
strony internetowe
ZAMIAST SZUKAĆ, NAPISZ CO POTRZEBUJESZ, A FIRMY WYŚLĄ CI SWOJE OFERTY, BYŚ MÓGŁ WYBRAĆ NAJLEPSZĄ

Organizujesz imprezę i potrzebujesz personelu? A może szukasz barmana na event? Jeśli potrzebujesz wykwalifikowanych osób do obsługi uroczystości – znajdziesz je w naszej bazie firm oferujących personel do wynajęcia.

Opisz dokładnie, jakiego personelu gastronomicznego potrzebujesz, na jaką imprezę, termin itd.

Przykładowe zapytanie
Pan Grzegorz chce położyć kafle na schodach...
Witam,

zlecę wyrównanie i położenie glazury na schodach zewnętrznych.
Powierzchnia schodów do ułożenia ok. 10m2. Termin wykonania: 14 dni.
Proszę o kontakt i wycenę robocizny, materiały są już zakupione.

Pozdrawiam
Grzegorz Kowalski
Wysłanie zapytania jest bezpłatne i do niczego Cię nie zobowiązuje
 [rozwiń]
udostępnionych przeze mnie danych osobowych w celu korzystania z Serwisu favore.pl oraz w celu realizacji prawnie uzasadnionych celów Współadministratorów danych. Współadministratorami są Favore.pl Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14, We Net Group S.A. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14 oraz We Net Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14. Oświadczam, że są mi znane cele przetwarzania danych osobowych oraz moje uprawnienia. [zwiń]

W Polsce mamy wiele zawodów , które są związane z branżą gastronomiczą. Powstaje coraz więcej szkół kształcących pracowników w tym zawodzie. Najczęściej są to kilkuletnie szkoły, które docelowo kształcą przyszłych kucharzy. Zawody te często wiążą się z pracą w kuchni, czy na sali restauracyjnej. Pracownicy tej branży ma za zadanie regularnie dokonywać badań sanepidowskich. Pracodawca musi mieć pewność, że zatrudnia osoby zdrowe, które nie są zarażone żadnymi chorobami ani nie przenoszą zarazków. Jeżeli miałaby miejsce sytuacja, że sanepid odkryje, iż np. jeden z kelnerów ma styczność z potrawami, serwując je klientom, a ma salmonellę, pracodawca może wpaść w niezłe kłopoty. Restauracja wówczas ma nikłe szanse na utrzymanie się na rynku. kucharze często stanowią o jakości prezentowanej przez restaurację. To, czy lokal posiada dużą klientelę zależy w głównej mierze od jakości serwowanych w niej potraw. Przyczynia się do tego właśnie kucharz. A także pracodawca w postaci menedżera, który jest odpowiedzialny za sprowadzane produkty. kelnerzy również mają spory wpływ na atmosferę panującą w lokalu, gdyż to własnie oni nawiązują bezpośredni kontakt z klientem i zazwyczaj wpływają na jego myślenie na temat powrotu do lokalu. Plusem zawodu kelnera są otrzymywane napiwki. Wówczas otrzymuje on wiadomość zwrotną na temat tego, czy jego praca została dobrze odebrana.

Wybierz kategorię usług

Wybierz lokalizację