-
Dalej przysyłają kody tylko podwyższyli ich ilość na karcie z 40 do 50.
-
-
No z tymi kodami to śmieszna sprawa, zdrapuję jakbym chciał jakiś los wysłać a nie dokonać przelewu. SMS byłby zdecydowanie lepszy i pewnie tańszy.
-
Ciekawe ile Majewski wziął za tą reklamę? Kiedyś słyszałem, że za odcinek Majewski show bierze po 45-50 tys. zł.
Kiedyś Wojewódzki powiedział, że za 50 tys. złotych to by nie pracował. I myślę że gaża może być w okolicach 1 mln zł.
Ci z TVN to bardzo się cienią. Może nawet za bardzo.
-
jak chcesz konto zupełnie darmowe to załóż to w mBanku
-
Gdy mBank dawał wszystkie bankomaty za free jak robi to ING to czemu nie.
Może ING nie jest super ale konto Direct już od dawna jest za free.
-
-
To teraz dają za 0 zł. A później zanotują odpływ klientów z Superkonta i podniosą limit z 2000 zl do 4000 zł. I tak to się skończy. Zobaczycie, bank na swoje musi wyjść.
-
PKO BP to już nie bank dla emerytów chociaż na nich się dorobił w PRL-u. Teraz chce być nowoczesny. Nawet 25 marca zmienia wygląd bankowości internetowej. A czy przez te ipko można założyć konto oszczędnościiowe - NIE, a można zmienić typ konta- NIE.
Gdzie ta nowoczesność??? bo jakoś jej nie widzę.
-
A ja mam młodych sąsiadów co w ogóle nie mają konta. Mówią, że im jest do niczego nie potrzebne. Mają płacić za co? Oprocentowania też nie ma, to lepiej pieniądze trzymać w domu. I ja np. ich rozumiem. Tylko jak raz zaczniesz korzystać z banku to nie zrezugnujesz. Raczej przeniesiesz się tam gdzie taniej.
-
ten bank jest śmieszny. Aby zmienić jeden rodzaj konta na inny trzeba kicać osobiście do oddziału. Też mi, bank zmienia się na lepsze ale kiedy przychodzi co do czego to trzeba wszystko załatwiać z pracownikiem a nie przez system bankowości elektronicznej.
-
PKO to chyba najbardziej pazerny bank. Kiedyś pobierał 10 zł za kartę PKO Express a później wprowadził podwyżkę do 20 zł o 100 proc.
Przecież dokładając jeszcze z 10 zł można już starać się o kartę kredytową, a nie tylko tą przypisaną do konta.