Favore.plForumFinanse, prawo, ubezpieczenia

Superkonto na Konto za Zero, strona 5

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Superkonto na Konto za Zero

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • SawkaE 16 maj 2011, 9:40
    A widzieliście to

Kampania PKO BP pod lupą śledczych
    Na wniosek PKO BP prokuratura sprawdza, czy doszło do ujawnienia tajemnicy przedsiębiorstwa. Bank chciał, by "PB" nie pisał o gaży Szymona Majewskiego i wydatkach na kampanię z jego udziałem.
    http://www.pb.pl/Default2.aspx?ArticleID=7969FF07-C95B-404E-BBE6-F22AF0E6C98D

Ludzie zobaczą ile za te wygłupy dostaje I błazen RP i część może porzucić łajbę i poszukać mniej kontrowersyjnego banku.
    3,2 mln zł za takie wygłupy to żenujące.
  • tomekopalowicz 16 maj 2011, 10:37
    nigdy w życiu nie założe konta w PKO. Już 6 lat mam konto w Inteligo i jak na razie nie zamierzam go zamieniać na żadne inne! Konto mam całkowicie za free. Koszt konta to 0 PLN w przypadku dokonania transakcji na kwotę minimum 100 PLN w przeciągu miesiąca... Łatwa obsługa przez internet też jest dużym plusem.
    Dużo znajomych ma konto w mBanku i w sumie też raczej nie narzekają. Sam musisz zdecydować do Ci pasuje.
  • NiJaki 16 maj 2011, 12:21
    Ależ pojechałem chłopie.

Nigdy nie założę konta w PKO bo ma Inteligo.
    No a Inteligo do jakiego banku należy???... do PKO. To jeden produkt tylko inaczej opakowany.

Na razie mam te Konto za zero ale bynajmniej nie namówiła mnie do tego ta debilna reklama z Majewskim.
    Póki co faktycznie jest 0 zł za wszystko, ale pożyjemy i może jakieś opłaty ujrzą światło dzienne.
Finanse, prawo, ubezpieczenia - dyskusje na forum
Następna: Problem z Pit 11