Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Jak pokonać bezsenność, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jak pokonać bezsenność

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Vesna 30 lip 2010, 10:03
    Boje się uzależnienia od leków... boję się, że potem nie będę właśnie umiała zasnąć bez nich:/
  • Ronjaa 30 lip 2010, 12:41
    Cóż, nie namawiam, ale to lek ziołowy, działa łagodnie i jedna czy dwie tabletki z pewnością nie uzależnią... ale jeśli sie boisz to może wypróbuj inne metody, które wczesniej były tu opisane.
  • WitoldEs 30 lip 2010, 15:50
    Może miałaś ostatnio jakieś stresy, może denerwujesz sie czymś nawet podświadomie? Kłopoty ze spaniem mogą też mieć przyczyne w jakichś dolegliwościach somatycznych. Jak Ci nie przejdzie to pozstaje wizyta u lekarza, bezsenności nie można lekceważyć. Może się przerodzic w depresję.
  • Vesna 30 lip 2010, 18:01
    Depresję? To mi na pewno nie pomoże się zrelaksować! Wydaje mi się, że nie miałam ostatnio większych niż zwykle stresów... Teraz to się chyba najbardziej denerwuje tym, że nie mogę zasnąć i będę zmęczona w pracy...
  • Orion456 30 lip 2010, 20:12
    Ja nigdy nie miałem problemów ze spaniem, a przez te upały ciężko się do snu ułożyć i rano też człowiek wstaje jakiś niewyspany...
  • Vesna 30 lip 2010, 21:41
    U mnie to chyba nie ma związku z upałem, tzn nigdy mi to nie przeszkadzało, wręcz lubię jak jest gorąco. Chyba pójde zrobić sobie badania...
  • kari_donsion667 18 lip 2013, 12:42
    Sprawdź czy powodem nie jest nadciśnienie. Ty znajdziesz objawy
  • adorr 18 lip 2013, 14:10     (ostatnio zmieniony przez autora 18 lip 2013, 14:13, w całości zmieniany 2 razy)
    Heh, no mi pomogło uprawianie sportu, relaks przed snem (zero pracy na kilka godzin przed snem), poza tym piłam ziółka - jakąś mieszankę, na pewno melisa była w składzie, ale nie wiem co jeszcze.

A, i zapomniałabym kupiłam jeszcze poduszkę ortopedyczną - czasem nie mogłam spać przez ból kręgosłupa, więc to pomogło. Zaczęłam też wykonywać ćwiczenia na kręgosłup. uśmiech
  • Anna_33 2 paź 2013, 10:31
    A na mnie dziala zawsze [url=http://]muzyka relaksacyjna[/url]. Nie dosc, ze doskonale mnie odpreza i relaksuje, to jeszcze oczywiscie puszczana wieczorem, tak cichutko - ulatwia zasypianie i przesypianie calej nocy. Po co truc sie chemia, skoro mozna bezsennosc zwalczyc naturalnie?
  • erykit 2 gru 2013, 19:04
    Niestety [url=http://]na bezsenność[/url] nie ma żadnego skutecznego lekarstwa - wszystko leży w psychice. Polecam zajrzeć do strony z linka - znajduje się tam wiele przydatnych rad do tego jak rozwijać swoją osobowość,.
    Niestety bezsenność jest często wynikiem problemów w życiu osobistym. Warto z nią walczyć rozwijając swoją duchowość. Im człowiek jest spokojniejszy, bardziej stabilny tym szczęśliwszy i nie powinien mieć takich problemów.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum