Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Jak pokonać bezsenność, strona 7

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jak pokonać bezsenność

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • sylwusia163 27 lis 2015, 21:15
    Próbowałam melisa, ale nienawidze tego ziołowego zapachu. O wiele bardziej wolę tabletki. Nie demonizujmy środków ziołowych. Żyjemy w takich czasach, że tabletki uspokajające sa coraz częsciej w naszym życiu.
  • veganka 23 lut 2016, 14:59
    to prawda bo stres coraz częściej wkrada się do anszego zycia, a trzeba go jakoś neutralizować, dlatego tabletki ziołowe to jeden ze sposobów radzenia sobie ze stresem.
  • jarek7 24 lut 2016, 10:18
    Mi sie zdarza siegać po nervomix sen, jak nie mogę zasnąć i zdecydowanie tą metodę polecam. Czlowiek sie po nim rano budzi bardziej wypoczety, łatwiej wieczorem zasypiam przez to cały dzień się lepiej czuję i nie chodzę skwaszony.
  • veganka 25 lut 2016, 14:54
    spokojnie możesz brać nervomix bo to bezpieczny suplement no i pomaga szybko się uspokoić.
  • aserehe 14 mar 2016, 23:43
    Taka długotrwała bezsenność może mieć podłoże psychologiczne? Może zatem warto się udać na konsultacje np. do Psychologa z warszawskiej kliniki Psychomedic? To poważna sprawa rzutująca na Twoje zdrowie i samopoczucie, nie radzę tego lekceważyć. Są przecież leki i terapie, które umożliwiają leczenie bezsenności więc zachęcam do działanai uśmiech
  • sylwusia163 29 mar 2016, 21:52
    Czasami nie wiemy co jest przyczyną naszej bezsenności. Ja to wiem, staram sie z tym walczyć, ale nie sposób wyeliminować stresu z naszego zycia w 100%. Daltego wspomagam się nervomixem i nie widzę w tym nic złego.
  • zataraa2 29 kwi 2016, 9:22
    Na pewno lepsza taka opcja niż męczenie się przez pół nocy apotem chodzenie jak zombie przymrużenie oka, tym bardziej, że on ma ziołowy skład i nie uzależni.
  • veganka 10 cze 2016, 15:22
    na pewno warto pomyśleć dlaczego się denerwujemy przed snem? Za dużo spraw na głowie, może warto wyluzować? Ja jak się stresuje to zawsze mam pod ręka nervomix, ale staram się też wietrzyć głowę przed snem, żeby oczyścić go ze złych myśli.
  • zataraa2 14 cze 2016, 11:56
    To fakt, najgorsze właśnie jest negatywne nakręcanie się, jeszcze gorzej wtedy zasnąć bo się ma gonitwę mmyśli, ja wtedy staam się skupić na prozaicznych sprawach pt. co kupić jutro w sklepie czy co zrobić na obiad, jakoś wtedy łatwiej się pozbyć tych stresujących myśli, a w apteczce też go mam na wszelki wypadek.
  • veganka 15 cze 2016, 19:21
    a no właśnie czasami człowiek nie może odpędzić złych myśli, które zaprzątaja głowę i człowiek niepotrzebnie się stresuje, ja też zawsze mam nrevomix, bo teraz mam jakiś dziwnie napiety okres w pracy, wszyscy chcą wszystkiego na już! A mnie to zacyzna stresować bo nie wiem w co ręce włożyć, dlatego nervomix wylądował w szafce pracowniczej.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum