heheh z baranami stara metoda ja wcinam chela mag b6 bo miałem problem z niedoborem magnezu i przez to trudności z zasypianiem. Na szczęście wszystko szybko wróciło do normy i teraz wstaję rano jak nowo narodzony.
Na mnie też jakoś średnio niestety Barany są w koło mnie za dnia to wtedy mogę sobie je liczyć. Wieczorem to jednak próbuję się wyciszać. Nerwomix sen fajnie mi się sprawdził, więc na pewno jest wart spróbowania.
Też brałam ten nervomix,jakoś łatwiej mi było po nim zasnąć (to pewnie przez tę melisę i chmiel w składzie). Liczenia baranów próbowałam ale to mi nie pomagało
Dużo osób ma problemy ze snem. Często to własnie po stresującym dniu, albo jak czeka nas jakieś ważne wydarzenie. Nie każdy wie jak sobie pomóc, a Nerwomix jest ziołowy i bezpieczny, więc można go brać bez martwienia się. Dla mnie numer 1 jeśli o wyciszenie i spokojny sen chodzi.
Po nerwowym dniu organizmowi trudno się wyciszyć dlatego nie możemy usnąć. Czasami długa, relaksacyjna kąpiel pomaga, ale jak nie to biorę nervomix sen i od razu zasypiam. Daje taki regenerujący sen i na drugi dzień nie wygląda się jak zombi
Może nie cierpiałam na bezsenność, ale miałam swojego czasu problemu ze spaniem...Mogę polecić kilka sposobów, które mi pomogły:
- wietrzenie sypialni
- zmiana pościeli co tydzień, żeby była czyściutka i pachnąca
- herbatka z melisą, chmielem i dodatkiem lawendy
- tabletki ziołowe na sen
Nie przepadam za smakiem takich herbatek. Wolę połknąć tabletkę. Zadziała w podobnym czasie, więc po co sobie utrudniać. Preferuję nervomix z różnych przetestowanych. Działa najlepiej i dobrze czuję się rano.