Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Jak pokonać bezsenność, strona 4

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jak pokonać bezsenność

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • june45 28 mar 2015, 19:20
    Najlepiej liczyć barany przymrużenie oka
  • Leon99 12 kwi 2015, 19:38
    heheh z baranami stara metoda uśmiech ja wcinam chela mag b6 bo miałem problem z niedoborem magnezu i przez to trudności z zasypianiem. Na szczęście wszystko szybko wróciło do normy i teraz wstaję rano jak nowo narodzony.
  • pistacja 13 kwi 2015, 14:47
    june45 napisał:Najlepiej liczyć barany przymrużenie oka
    To jest zawsze dobry sposób uśmiech
  • nina_ky 17 kwi 2015, 12:38
    pistacja napisał:
    june45 napisał:Najlepiej liczyć barany przymrużenie oka
    To jest zawsze dobry sposób uśmiech
    Tylko, że niestety mało skuteczny. A przynajmniej na mnie to kompletnie nie działa.
  • Meggi85 21 kwi 2015, 8:16
    Na mnie też jakoś średnio niestety przymrużenie oka Barany są w koło mnie za dnia to wtedy mogę sobie je liczyć. Wieczorem to jednak próbuję się wyciszać. Nerwomix sen fajnie mi się sprawdził, więc na pewno jest wart spróbowania.
  • zataraa2 23 kwi 2015, 19:37
    Też brałam ten nervomix,jakoś łatwiej mi było po nim zasnąć (to pewnie przez tę melisę i chmiel w składzie). Liczenia baranów próbowałam ale to mi nie pomagało przymrużenie oka
  • Meggi85 26 kwi 2015, 15:38
    Dużo osób ma problemy ze snem. Często to własnie po stresującym dniu, albo jak czeka nas jakieś ważne wydarzenie. Nie każdy wie jak sobie pomóc, a Nerwomix jest ziołowy i bezpieczny, więc można go brać bez martwienia się. Dla mnie numer 1 jeśli o wyciszenie i spokojny sen chodzi.
  • sylwusia163 24 lip 2015, 22:27
    Po nerwowym dniu organizmowi trudno się wyciszyć dlatego nie możemy usnąć. Czasami długa, relaksacyjna kąpiel pomaga, ale jak nie to biorę nervomix sen i od razu zasypiam. Daje taki regenerujący sen i na drugi dzień nie wygląda się jak zombiuśmiech
  • miska_mis 27 lip 2015, 11:39
    Może nie cierpiałam na bezsenność, ale miałam swojego czasu problemu ze spaniem...Mogę polecić kilka sposobów, które mi pomogły:
    - wietrzenie sypialni
    - zmiana pościeli co tydzień, żeby była czyściutka i pachnąca
    - herbatka z melisą, chmielem i dodatkiem lawendy
    - tabletki ziołowe na sen
  • MartynKa79 29 lip 2015, 0:05
    Nie przepadam za smakiem takich herbatek. Wolę połknąć tabletkę. Zadziała w podobnym czasie, więc po co sobie utrudniać. przymrużenie oka Preferuję nervomix z różnych przetestowanych. Działa najlepiej i dobrze czuję się rano.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum