Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Jak pokonać bezsenność, strona 5

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jak pokonać bezsenność

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Sinner4 30 lip 2015, 16:13
    dobry sex jest świetny na wszystko uśmiech Możesz też zacząć wstawać wcześniej wtedy bardziej zachce CI się spać albo pobiegaj żeby się zmeczyć
  • veganka 5 sie 2015, 16:09
    a co ma w skaładzie nervomix, tylko naturalne zioła, nie chcę się uzależnić od supelemntu, więc wolę wiedzieć co ma w składzie.
  • sylwusia163 24 wrz 2015, 20:56
    Nervomix jest ziołowy i bezpieczny. Napewno nie uzależni więc nie ma problemu.
  • veganka 27 wrz 2015, 20:41
    tak już sprawdziłam skłąd, rzeczywiscie mozna go przyjmowac bez obaw o jakieś uzależnienie
  • majestic24 27 wrz 2015, 20:50
    Może lepiej uda się do lekarza na konsultacje, jak to się utrzymuje dłuższy czas.
  • JUlaw210 27 wrz 2015, 22:09
    Strasznie miałam trudny okres w swoim życiu, wtedy praktycznie nie spałam. Teraz jest już znacznie lepiej, wszystko zawdzięczam uprawianiu sportu, biegam przed snem, wtedy wszystkie złe emocje idą precz, dotleniam się, męczę i jest znakomicie.
  • sylwusia163 2 paź 2015, 21:41
    Jak wracam z pracy urobiona nie zawsze mam siły na bieganie. Biorę nervomix i spię jak dziecko, ale masz rację- bieganie pomaga.
  • nina_ky 5 paź 2015, 12:20
    Zażywanie nervomixu na dłuższą metę na pewno nie będzie korzystne dla Twojego zdrowia. I możesz się uzależnić od tych tabletek.
  • jarek7 9 paź 2015, 11:18
    W wersji control w ulotce jest taka informacja "Produkt nie wpływa ujemnie na aktywność psychofizyczną i nie uzależnia."
  • veganka 12 paź 2015, 10:01
    czyli jest bezpieczny i można przyjmować nervomix control bez obaw o jakieś uzależnienie, no to już mi wsytarczy taka informacja.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum