Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Jak walczycie z cellulitem?, strona 8

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jak walczycie z cellulitem?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • coldasstone 21 gru 2014, 22:17
    ja piję duzo wody i staram się ćwiczyć 3 razy w tygodniu uśmiech
    wspomagająco też dziala u mnie serum Eveline.
    ladnie napina skórę, nawilza a przez to sprawia,że cellulit jest mniej widoczny, teraz zima szczegolnie lubię uzywac tego preparatu bo bardzo rozgrzewa uśmiech (efekt ciepla trwa okolo 10 minut)

• fela 10 lut 2015, 20:12
    Widziałam ostatnio w Krakowie zabieg Venus Freeze który modeluje ciało i zwalcza cellulit. Oprócz zabiegów u kosmetyczki oczywiście trzeba dobrze się odżywiać, pić dużo wody, robić masaże przeznaczonymi balsamami, peelingi no i się ruszać! uśmiech
  • pistacja 11 lut 2015, 16:11
    A słyszałyście może o zabiegu dermomasażerem? Czy to rzeczywiście działa?
  • rozpisanamama 18 lut 2015, 8:46
    Ja piję dużo wody i staram się zdrowo odżywiać. Ostatnio znalazłam dietę dla biegacza http://greenlife.com.pl/dieta-dla-biegacza/ i chce ją wprowadzić w życie. Biegam ok 4 razy w tygodniu i powoli zaczynam widzieć różnicę w swoim ciele ale nie wiedziałam, ze jest coś takiego jak dieta dla biegacza. Czy ktoś z was ją stosuje. Ogólnie na pomarańczową skórkę jest dobry masaż i peelingi. Bez ćwiczeń też się nie obejdzie a bieganie może pomóc w walce.
  • 18 lut 2015, 12:43     (ostatnio zmieniony przez autora 27 kwi 2016, 15:24, w całości zmieniany 2 razy)
    Ja nie biegam, ale staram się zdrowo odżywiać i pić dużo wody, i ogólnie płynów. Używam teraz masła do ciała antycellulitowego ale brakuje mi systematyczności... Zastanawiam się raczej nad jednym z zabiegów antycellulitowych albo nad odsysaniem tłuszczu.
  • pistacja 18 lut 2015, 13:16
    Odsysanie tłuszczu to jednak za dużo ingerencja we własne ciało jak dla mnie. Wolałabym wybrać się do kosmetyczki na jakiś skuteczny zabieg.
  • basiaa_123 23 lut 2015, 12:19
    najbardziej efektywny zabieg to icoone. można go robić niestety w małej ilości gabinetów. W waszawie ja go dorwałam w klinice idealist na chodkiewicza. Ale efekty niesamowite. Seria zabiegów i nogi jak nowewielki uśmiech
  • dagmara80 20 mar 2015, 12:03
    najlepiej jakbyś wybrała się do profesjonalnego centrum kosmetycznego. Tam wykonują zabiegi antycellulitowe, wyszczuplające, ujędrniające. Jednym z zabiegów dzięki któremu pozbędziesz się cellulitu jest mezoterapia igłowa. Zabieg jest idealny na uda, pośladki. Wystarczą 2 zabiegi i efekt odmłodzonej skóry będzie widoczny.
  • paulinkaaa2 9 kwi 2015, 10:29
    Wydaje mi się, ze ćwiczenia mogą najlepiej pomóc. Ja właśnie zastanawiam się czy nie zapisać się na ten [url=http://newyork-krakow.com.pl/poledancing.php]pole dance kraków[/url]? myślicie,że to daje efekty?
  • indonezja 13 kwi 2015, 11:08
    a zastanawiałas sie moze nad zabiegiem icoone tutaj ?z tego co wiem to mogłoby to pomoc trochę by twoja skóra na udach lepiej wyglądała uśmiech a do tego bym dodała samodzielnie robione peelingi cukrowe które dają świetne efekty w ujędrnianiu skóry
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum
Poprzednia: E-fajki