Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Jak walczycie z cellulitem?, strona 4

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jak walczycie z cellulitem?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • olanowik 17 kwi 2013, 13:50
    walka z cellulitem jest okropna. Żadne kremy nie działają. Sama to wiem bo miałam z tym problem. Mogę polecić Ci dobrego specjalistę skórnego, który pomoże Ci je zmniejszyć. Ja swojego znalazłam na kliniki i centra medyczne.
  • emgielka 20 kwi 2013, 14:03     (ostatnio zmieniony przez autora 20 kwi 2013, 14:08, w całości zmieniany 1 raz)
    Ja używam olejku nawilżająco - ujędrniającego. Olejek efektywnie zwalcza wszelkie niedoskonałości skóry.
  • jarzebina 8 sie 2013, 10:02
    Dwa tygodnie na zobaczenie efektów to moim zdaniem bardzo mało. Po miesiącu raczej juz coś powinno być widać. Ja używam oliwki antycellulitowej do masażu, serum antycellulitowego, biorę detocell, ćwiczę i efekty widziałam po miesiącu. Teraz jest już niemal idealnie uśmiech Grunt to systematyczność
  • kafara 12 sie 2013, 14:34
    Który detocell przyjmujesz? bo to chyba ma znaczenie jeśli chodzi o rodzaj cellulitu.Słyszałam że jest naprawdę dobry, skuteczny i ma spoko cenę.
  • moneymaker913 13 sie 2013, 12:59
    julitta napisał:Problem zaczął się u mnie jeszcze w okresie dojrzewania, nie jestem gruba, ale mam szerokie biodra i uda i niestety okropny cellulit. Przetestowałam chyba wszystkie możliwe kosmetyki, ale szybko się poddaje (jak po 2 tygodniach nie widzę efektów )... jakie Wy macie sposoby na to świństwo? da się samemu tego pozbyć?
    wedlug mnie najlpeszy bedzie ruch i duzo sportu. Czytalem ze bardzo dobry na celulit jest rower http://www.lifestyle.pieniadz.pl/Dwa,kolka,czyli,korzysci,plynace,z,jazdy,na,rowerze,1-18186-1.html
  • ElaW 19 sie 2013, 17:53
    Ja chodzę na zabiegi antycellulitowe do Elite (ul Pereca, Warszawa) i jestem bardzo zadowolona, a teraz dodatkowo płacę mniej bo jest promocja. Warto skorzystać, bo takich efektów nie osiągnie się balsamem.
  • karolbin1 26 wrz 2013, 18:05
    dużo ruchu i do tego ANTYCELLULITOWE MASŁO DO CIAŁA.
  • monia5 14 paź 2013, 12:51
    zawsze można skorzystać z takiego zabiegu - byłam, duża poprawa, jestem zadowolona.
  • plny 14 paź 2013, 15:51
    Według mnie bardzo skutecznym sposobem jest trening na Vacu Term. Pomaga on ujędrnić skórę oraz spalić zbędne kilogramy.
  • panchomik 17 paź 2013, 23:14
    Polecam wszystkim paniom ćwiczenia Jogi.
    Pierwsze co zauważyłam wkrótce po rozpoczęciu uczęszczania na zajęcia to - poprawa sylwetki.
    Nagle któregoś dnia idąc ulica poczułam, ze chodzę wyprostowana...Szlam lekko, swobodnie z podniesiona głową...
    Dawno tak dobrze się nie czułam. Wypoczęta i zrelaksowana.
    Wystarczy codziennie rano poćwiczyć godzinęuśmiech ja tak robię kupiłam mate.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum
Poprzednia: E-fajki