Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Jak walczycie z cellulitem?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jak walczycie z cellulitem?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Czakalaka 15 mar 2012, 17:31
    Marakujka, a gdzie robiłas te bańki i ile płaciłaś? Drogi jest taki zabieg? Jestem w desperacji help!
  • Natalia33 15 mar 2012, 21:49
    Metoda bańkami - może i skuteczna ,ale ja jeszcze nie próbowałam .Natomiast mi na cellulit pomógł zabieg Exilis. Jest rewelacyjny ,byłam zadowolona z efektu .Śmiało polecam innym .Zabieg miałam wykonany w Art Estetica we Wrocławiu .Są też inne zabiegi tego typu -właśnie na cellulit ,ale ja zdecydowałam się na ten .Można też wejść na stronę :
  • peana 22 mar 2012, 15:12
    Faktycznie różnego rodzaju zabiegi są bardzo pomocne jeżeli chodzi o walkę z cellulitem. Z tego co wiem to jednym z lepszych jest Slim Cell. Można go zrobić w Primavera SPA. Cały zabieg odbywa się w kapsule SPA, a działa on na wszystkie stopnie cellulitu. Warto raz na jakiś czas z takiego sposobu skorzystać.
  • 10 maj 2012, 16:06
    Cellulit trudno wytepić (o ile w ogóle do końca da się to zrobić). Zanim jednak sięgnie się po zabiegi, warto wypróbowac odpowiednią dietę (dużo warzyw, zwłaszcza zielonych, mięso gotowane na parze i ograniczenie węglowodanów) i sport (basen i bieganie to jest to). No i specjalne preparaty kosmetyczne. Polecamsklep internetowy z kosmetykami naturalnymi, gdzie kupuje preparaty.
  • maja002 1 cze 2012, 12:38
    niestety cellulit to ciężka sprawa i tyczy się ona większości kobiet.. są różne sposoby walki z nim, ćwiczenia, kremy, odpowiednia pielęgnacja.. nie wiem, czy można pozbyć się go całkowicie, ale ja od niedawna używam kremu elancyl celluslim i widzę, że coś się polepszyło, więc jest jakaś nadzieja uśmiech
  • wielkadama1 19 lip 2012, 11:23
    orbitreck co dziennie po godzince, do tego 2x w tygodniu bieganie i tak od roku. Celulitu coraz mniej.
  • styxia 7 sie 2012, 19:21
    Ja próbuję różnych sposobów ze średnim skutkiem. Zastanawiam się zatem nad radą koleżanki, która poleciła mi salon kosmetyczny wykonujący taki zabieg mezoterapia igłowa. Co sądzicie o takiej metodzie, macie z nią jakieś doświadczenia?
  • katryn 2 paź 2012, 0:00
    ja w ogóle nie wierzę w zabiegi, bo to rozwiązania tymczasowe.
    Miałam kiedys tragiczny celulit, a teraz mam widocznie mniejszy (ale jest jeszcze, nie wiem, czy tę chorbę da się w ogóle trwale wypędzić). Co robię? Dużo ruchu, taniec brzucha (shimmy najlepsze na celulit!!!!), joga, bieganie. Nie będę oszukiwać: od dużej ilości sportu mięsnie się rozbudują, ale ciało wygląda lepiej.
    No i trzeba też ogarnąć dietę: warzywa, owoce, najlepiej dieta jaskiniowca uśmiech
  • alako 2 paź 2012, 0:02
    Taniec w każdej postaci polecam, działa super na całe ciało!
    Ja wierzę w potęgę katowania ciała zimnymi natryskami, zawsze kończę prysznic strumieniem zimnej wody. Wygląda wtedy lepiej.
  • ciechanka11 4 paź 2012, 16:03
    Czytałam, że dobrym sposobem jest ruch, na przykład chodzenie po górach. Nie dość, że pomaga na cellulit, bo mięśnie nóg mocno pracują, to jeszcze pozwala spalić dużo kalorii w krótkim czasie. Zainteresowanym polecam artykuł 5 powodów, dla których zakochasz się w górach jesienią uśmiech
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum
Poprzednia: E-fajki