Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Jak walczycie z cellulitem?, strona 5

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jak walczycie z cellulitem?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • 18 paź 2013, 15:21
    To nie uleczalne p;
  • zonja 31 paź 2013, 17:34
    Po sobie wiem, że uleczalne ale zanim trafiłam na detocell to też myślałam, że walczę z wiatrakami, efekty były mizerne i kupę kasy straciłam.
  • kachamika 12 lis 2013, 12:59
    Koleżanka stosuje bańki chińskie do masażu z olejkami eterycznymi walczącymi z cellulitem, to chyba grejpfrutowy był lub z pomarańczy. Ja z kolei uważam, że najważniejsza jest dieta bogata w owoce i warzywa i oczyszczanie od środka - duże ilości wody, zioła, zielona herbata...
  • Mira_K 14 lis 2013, 17:36
    A to nie boli?
  • zonja 15 lis 2013, 10:20
    Nie boli, ale raczej sam masaż takich szybkich rezultatów nie da, trzeba jednak wesprzeć się tymi tabletkami.
  • jarzebina 20 lis 2013, 19:31
    Nie pamiętam czy już pisałam, ale mnie bardzo na cellulit pomógł detocell, zmiana diety, peeling kawowy i ćwiczenia 3-4 razy w tygodniu.
  • kafara 21 lis 2013, 13:53
    On jest skuteczny, wiele osób sobie go chwali ale trzeba wiedzieć jaki wybrać, czy na cellulit wodny czy na lipidowy.
  • zonja 21 lis 2013, 14:42
    Na cellulit wodny to wiadomo detocell aqua trzeba kupić a na tłuszczowy SLIM EFFECT dobrze działa, ale trzeba umieć rozróżnić jakiego rodzaju en cellulit mamy.
  • kafara 25 lis 2013, 18:45
    A są jakieś na to sposoby aby dobrze to rozpoznać? ja w sumie chyba bardziej skusiłabym się na ten slim efect, ale sama nie wiem.
  • emgielka 27 lis 2013, 10:00
    Ja próbowałam różnych specyfików, ale niestety nie były one skuteczne. Jedynie pomogły mi zabiegi u dermatologa.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum
Poprzednia: E-fajki