-
To nie uleczalne p;
-
-
Po sobie wiem, że uleczalne ale zanim trafiłam na detocell to też myślałam, że walczę z wiatrakami, efekty były mizerne i kupę kasy straciłam.
-
Koleżanka stosuje bańki chińskie do masażu z olejkami eterycznymi walczącymi z cellulitem, to chyba grejpfrutowy był lub z pomarańczy. Ja z kolei uważam, że najważniejsza jest dieta bogata w owoce i warzywa i oczyszczanie od środka - duże ilości wody, zioła, zielona herbata...
-
A to nie boli?
-
Nie boli, ale raczej sam masaż takich szybkich rezultatów nie da, trzeba jednak wesprzeć się tymi tabletkami.
-
-
Nie pamiętam czy już pisałam, ale mnie bardzo na cellulit pomógł detocell, zmiana diety, peeling kawowy i ćwiczenia 3-4 razy w tygodniu.
-
On jest skuteczny, wiele osób sobie go chwali ale trzeba wiedzieć jaki wybrać, czy na cellulit wodny czy na lipidowy.
-
Na cellulit wodny to wiadomo detocell aqua trzeba kupić a na tłuszczowy SLIM EFFECT dobrze działa, ale trzeba umieć rozróżnić jakiego rodzaju en cellulit mamy.
-
A są jakieś na to sposoby aby dobrze to rozpoznać? ja w sumie chyba bardziej skusiłabym się na ten slim efect, ale sama nie wiem.
-
Ja próbowałam różnych specyfików, ale niestety nie były one skuteczne. Jedynie pomogły mi zabiegi u dermatologa.