Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Jak walczycie z cellulitem?, strona 6

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jak walczycie z cellulitem?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Meggi85 27 lis 2013, 10:24
    Taka walka jak dla mnie to przede wszystkim walka od wewnątrz i od zewnątrz. Przede wszystkim napoje jakie powinny być dostarczane to woda a nie jakieś gazowane nie wiadomo co. Do tego dostarczenie wszystkich potrzebnych witamin. Dobrze się sprawdzają preparaty witaminowe jak na Falvit, który jest typowy dla kobiet więc ma wszystko co kobiecie potrzebne. A na koniec jak już wszelkie braki wewnątrz organizmu są zapewnione można stosować masaże, kremy , czy natryski wodne. Wydaje mi się, że taka powinna być kolejność.
  • 29 lis 2013, 15:29
    Podstawa i najprostsza metoda to środki, które oferuje każda [url=http://]apteka[/url]. Minimalizują skutecznie problem we wczesnych stanach. Ewentualnie zaawansowane leczenie pod okiem specjalisty gdy to co podstawowe nie pomaga.
  • olanowik 2 gru 2013, 13:51
    Ja próbowałam również różnych specyfików, ale niestety nie były one skuteczne. Mi z kolei pomogły zabiegi w gabinecie kosmetycznym.
  • pomadka 5 sty 2014, 16:01
    właśnie dobre pytanie, czy są sposoby na to, żeby to dobrze rozpoznać. Owszem, jak jest dobra kosmetyczka to wie, jaki to rodzaj cellitu, wystarczy, że ściśnie udo i wie, a w tej kwestii nieoceniona jest pani Irmina z Good Time day spa, najpierw zobaczy, co za rodzaj cellulitu, a potem dobierze odpowiednie zabiegi.
  • nina_ky 12 sty 2014, 22:25
    Ja staram się pić dużo wody z cytryną, oczywiście ćwiczenia ujędrniające i jak mam czas i siłę to masaże z peelingiem uśmiech
  • jik7008 16 sty 2014, 13:32
    marakujka napisał:Nie bój się tylko zacznij działać. Od gadania cellulitu się kochane nie pozbędziecie. Najlepiej próbować zabiegów, ćwiczeń, im więcej wszystkiego to w tym przypadku dobrze. Ja zaczęłam ćwiczyć i przeszłam zabiegi i oceniam, że nóźki są lepszeuśmiech i jestem baaardzo zadowolona, bo już nie długo ciepełko i będzie można się pokazać w krótkich spodenkachuśmiech
    ćwiczenia i zabiegi prędzej przyniosą efekt niż jakieś kremy
  • nina_ky 18 sty 2014, 12:08
    W skuteczność kremów też niestety nie wierzę skrzywienie
  • 20 sty 2014, 13:21
    Tak naprawdę żaden kosmetyk nie pomoże jak nie ma ruchu - sport to podstawa uśmiech
  • Jagwan 20 sty 2014, 14:44
    a prawda jest taka że puki co na ten problem nic nie pomoże.
  • kafara 20 sty 2014, 19:04
    Widziałam detocell slim efect w reklamie że mają 1+1 gratis. Chyba się zaopatrzę bo powoli trzeba się zabrać za siebie i swoją figurę uśmiech
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum
Poprzednia: E-fajki