Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Jak walczycie z cellulitem?, strona 7

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jak walczycie z cellulitem?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • nina_ky 22 sty 2014, 19:27
    Jagwan - na cellulit pomagają regularne ćwiczenia i ruch. Wiem z autopsji przymrużenie oka
  • jarzebina 28 sty 2014, 14:17
    Warto też właczyć do diety suplement, pójdzie szybciej przymrużenie oka Polecam detocell, u mnie pomógł.
  • Mira_K 29 sty 2014, 11:27
    Jest bezpieczny dla zdrowia?
  • zlotyklos 4 lut 2014, 12:05
    sport, dieta, chyba najlepsze do tego odpowiednie kosmetyki i nie powinno być większego problemu. Ale też kusi mnie, żeby się wybrać do Studia Laser na zabieg, żeby się pozbyć tego paskudztwa.
  • bonnnie 19 wrz 2014, 9:28
    uuu ja już chyba wszystko robiłam. peeling z kawy, maści, tabletki. Wszystko pomagało ale na chwilkę, nic na dłuższą metę, żeby się pozbyć problemu na dłużej. Od niedawna ćwiczę jogę w domu bo kupiłam sobie sprzęt swój i różne poradniki na JogaStyl i czuję się wyśmienicie, zobaczyłam, ze z ud zeszło ok 2 cm, a cellulit widocznie się zmniejszył, jeszcze nie ma efektu który by mnie w 100% zadowolił, ale czuję ze joga to jets to.
  • albani 19 wrz 2014, 11:28
    Ostatnio na rynku i wśród kobiet głośno o tzw. masażu bańką chińską, dobrze sie o tym wypowiadają, przeczytałam sobie tutaj http://www.doz.pl/newsy/a8599-Wymasuj_cellulit ,że efekty są naprawdę widoczne już po kilku zabiegach tylko jak widziałam koleżankę po takim zabiegu to miała całe posiniaczone nogi-tak ma byś czy trafiła do mało fachowej kosmetyczki??I jeśli rzeczywiście to pomaga to po ilu razach i czy nie można robić tego samemu w domu??
  • AstaLawista 21 wrz 2014, 17:55
    nina_ky napisał:Jagwan - na cellulit pomagają regularne ćwiczenia i ruch. Wiem z autopsji przymrużenie oka
    Dokładnie przymrużenie oka też go zaczęłam zwalczać, wiosną, gdy zaczęło robić się ciepło. Z mężem kupiliśmy sobie zestaw do [url=http://] badmintona [/url]. A w zestawie są 4 paletki to można grać zarówno na dwie drużyny przymrużenie oka zabawa jest przednia, więc ten sport nie kojarzy mi się tylko z odchudzaniem i jak i ze zwalczaniem cellulitu język
  • anastazja4390 6 paź 2014, 17:31
    Mnie nie pomogły ćwiczenia. Próbowałam tez kremów i masaży, ale nic z tego smutny Ostatecznie przy okazji depilacji laserowej w Łodzi zaproponowali mi w Laser Glamour zabieg likwidacji cellulitu przy pomocy fal radiowych. Skusiłam się i chyba to najlepiej na mnie zadziałało. Taki zabieg nie jest taki drogi w stosunku do efektów. Polecam spróbować.
  • Lozo32 9 lis 2014, 17:48     (ostatnio zmieniony przez autora 12 lis 2014, 11:58, w całości zmieniany 1 raz)
    Mnie takie zabiegi jakoś nie przekonują chyba lepiej jak postawimy na aktywność fizyczną i w ten sposób bedziemy starali sie pozbyć cellulitu. Może kup sobie jakieś fajne buty do biegania i strój do cwiczeń i tak walcz z cellulitem.
  • Aniela22 18 gru 2014, 0:11
    Sposobów na cellulit jest wiele. Ja staram sie ćwiczyć i pić czerwoną herbatę. Czytałam, ze jest dobrej jakości. Pewnie nie jedna z was pije czerwoną herbate i wie jaki ma pozytywny wpływ na nasz organizm
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum
Poprzednia: E-fajki