Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Wakcje 2013, strona 6

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Wakcje 2013

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • que 28 sie 2013, 14:07
    A ja spędziłam całe wakacje na działce uśmiech
  • koniczynka4 12 wrz 2013, 21:56     (ostatnio zmieniony przez autora 20 wrz 2013, 13:50, w całości zmieniany 1 raz)
    W tym roku zdecydowałam się na wyjazd do Włoch. Było fantastycznie, tylko szkoda że tak krótko przymrużenie oka
  • mscislaw 13 wrz 2013, 11:56
    Czy ktoś z Was wybiera się jeszcze w tym roku nad morze? uśmiech Ja zastanawiam się czy nie pojechać. W sumie znalazłem ciekawą ofertę noclegową.
    Jeszcze nie byłem w tamtych rejonach ale czytałem o tym, że Władysławowo to świetna baza wypadowa do okolicznych miejscowości. Czy ktoś może z Was był tam? Jak wrażenia>?
  • Anna_33 23 wrz 2013, 9:43
    No i wakacje 2013 minely...ciekawe ilu Polakow jeszcze o nich pamieta, przy comiesiecznym przelewie tytulem: [url=http://]spłata pożyczki[/url]?język Ciekawe ilu Polakow wyjechalo na wakacje 'na kreche'?język
  • asasyn 23 wrz 2013, 9:59
    a ja w tym roku byłem na Sardynii. polecam !!
  • cookie138 25 wrz 2013, 20:00     (ostatnio zmieniony przez autora 25 wrz 2013, 20:01, w całości zmieniany 1 raz)
    Tanzania, pobyt w co ciekawe polskim hotelu. Mam bardzo dobre wspomnienia, szczególnie podobało mi się nocowanie w bungalowach.
  • plny 2 paź 2013, 22:45     (ostatnio zmieniony przez autora 4 paź 2013, 9:25, w całości zmieniany 1 raz)
    Ja polecam [url=http://]loty birmingham. Naprawdę przepiękne miejsce, jedno z największych miast w Wielkiej Brytanii[/url].
  • olanowik 7 paź 2013, 10:38
    Cześć uśmiech Jak spędziliście tego roczne wakacje ? Ja byłam z moim mężem w Chorwacji. Bardzo ładny i gorący kraj. Byłam w rejonach Starigradu. Miło zaskoczyli mnie tamtejsi mieszkańcy. W trakcie wakacji nie chciałam żeby coś poszło nie tak , więc zabezpieczyłam się na wszelki wypadek od wszystkiego. Nawet i od niechcianej miesiączki. Wiecie, że jest możliwość jej opóźnienia . Ja dowiedziałam się tego od koleżanki, która dała mi na wypróbowanie Norethisterone. Tabletki milo mnie zaskoczyły ponieważ mnie nie zawiodły uśmiech Po powrocie dostałam namiary gdzie je można kupić i stosować regularnie.
  • kapowy 3 gru 2013, 0:16     (ostatnio zmieniony przez autora 3 gru 2013, 23:18, w całości zmieniany 1 raz)
    Ja, jak kilku moich poprzedników polecam Chorwację. Kraj jest piękny i oferuje bardzo fajne widoki, jak np. na wyspie Pag, która przenosi nas w iście księżycowy krajobraz. Najlepiej jechać tam samochodem i spedzić [url=http://www.travelmaniacy.pl/artykul,jedziemy_do_chorwacji_pod_namiot,1317,2,0.html]wakacje w Chorwacji pod namiotem[/url], na własną rękę uśmiech. Dzięki temu mamy pełną niezależność, nie jesteśmy przykuci do żadnej kwatery i możemy zwiedzać co nam się podoba uśmiech
 1 2 3 4 5 6 z 6
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum
Następna: Dwa dni w Pradze