favore.pl
strony internetowe
ZAMIAST SZUKAĆ, NAPISZ CO POTRZEBUJESZ, A FIRMY WYŚLĄ CI SWOJE OFERTY, BYŚ MÓGŁ WYBRAĆ NAJLEPSZĄ

Organizujesz imprezę i potrzebujesz personelu? A może szukasz barmana na event? Jeśli potrzebujesz wykwalifikowanych osób do obsługi uroczystości – znajdziesz je w naszej bazie firm oferujących personel do wynajęcia.

Opisz dokładnie, jakiego personelu gastronomicznego potrzebujesz, na jaką imprezę, termin itd.

Przykładowe zapytanie
Pan Grzegorz chce położyć kafle na schodach...
Witam,

zlecę wyrównanie i położenie glazury na schodach zewnętrznych.
Powierzchnia schodów do ułożenia ok. 10m2. Termin wykonania: 14 dni.
Proszę o kontakt i wycenę robocizny, materiały są już zakupione.

Pozdrawiam
Grzegorz Kowalski
Wysłanie zapytania jest bezpłatne i do niczego Cię nie zobowiązuje
 [rozwiń]
udostępnionych przeze mnie danych osobowych w celu korzystania z Serwisu favore.pl oraz w celu realizacji prawnie uzasadnionych celów Współadministratorów danych. Współadministratorami są Favore.pl Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14, We Net Group S.A. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14 oraz We Net Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14. Oświadczam, że są mi znane cele przetwarzania danych osobowych oraz moje uprawnienia. [zwiń]

W Polsce mamy sporo zawodów związanych z branżą gastronomiczą. Na rynku jest coraz więcej szkół , które wykształcają pracowników w tym zawodzie. Zazwczaj są to kilkuletnie szkoły, które bezpośrednio kształcą przyszłych kucharzy. Zawody te często wiążą się z pracą w kuchni, czy na sali restauracyjnej. Osoby z tej branży muszą regularnie wykonywać badania sanepidowskie. Pracodawca musi mieć pewność, że pracują u niego osoby zdrowe, nie zarażone chorobami i nie przenoszące zarazków. Gdyby zdarzyła się sytuacja, że sanepid dokona odkrycia, iż np. jeden z kelnerów ma styczność z potrawami, serwując je klientom, a choruje na salmonellę, pracodawca może popaść w duże tarapaty. Restauracja zaś ma nikłe szanse na utrzymanie się na rynku. kucharze bardzo często przyczyniają się do o jakości prezentowanej przez restaurację. To, czy lokal posiada dużą klientelę zależy w głównej mierze od jakości podawanych w niej potraw. Przyczynia się do tego właśnie kucharz. A także pracodawca w osobie menedżera, który odpowiada za stosowane produkty. kelnerzy również mają duży wpływ na atmosferę panującą w restauracji, gdyż to własnie oni nawiązują bezpośredni kontakt z klientem i nierzadko wpływają na jego chęci powrotu w to miejsce. Dobrą stroną zawodu kelnera są otrzymywane napiwki. Wówczas otrzymuje on wiadomość zwrotną na temat tego, czy jego praca została dobrze odebrana.

Wybierz kategorię usług

Wybierz lokalizację