Przedstawiamy PIERWSZY W POLSCE PROFESJONALNY kurs związany z tematyką zarządzania w gastronomii. Produkt powstał na początku 2007 roku jako kompleksowe szkolenie dla Managerów pracujących w hotelach, restauracjach oraz dla inwestorów, którzy rozpoczynają przygodę ze sztuka restauracyjną. Kurs ten jest aktualizowany pod względem stanów prawnych oraz wszelkich nowości branżowych pojawiających się na rynku.
Każdy z Nas wie jak istotną rolę spełnia dobrze wyszkolona, profesjonalna kadra kierownicza. Dlatego też po dogłębnej analizie rynku stworzyliśmy ten oto produkt, który zawiera elementy prawno-ekonomiczne, psychologiczne, kulturowe oraz specjalistyczne przedmioty związane z obsługą Klienta oraz sztukami gastronomicznymi. Program został opracowany przez zespół osób zajmujących się na co dzień profesjonalną pracą w sektorze HoReCa /hotele, restauracje, catering/.
Krakowska Szkoła Restauratorów jako jedna z nielicznych jednostek posiada Akredytację Kuratorium Oświaty na przeprowadzanie kursu Manager Gastronomii wg autorskiego programu. Jest to jedyny prawny wyznacznik jakościowy dla kursów na terenie Rzeczpospolitej Polskiej. Jednocześnie ostrzegamy Państwa przed różnego rodzaju kursami związanymi z tematyką zarządzania w gastronomii. Niestety, większość z nich powstaje na bazie materiałów szkoleniowych KSR. Na bazie pierwszego, oryginalnego i niepowtarzalnego szkolenia o tej tematyce. Kurs Manager Gastronomii realizowany przez Krakowską Szkołę Restauratorów jest produktem o kilkuletniej tradycji i cieszy się niesłabnącym zainteresowaniem, a także bardzo dobrymi opiniami ze strony naszych kursantów.
Ilość godzin szkoleniowych: 65 / 7 dni
Zajęcia odbywają się w godzinach: 9:00-16:00
Zastrzegamy sobie prawo do modyfikacji kursu pod względem organizacyjnym tzn. zamiany tematów względem dni, jednak tematyka pozostanie ta sama.
Po ukończeniu kursu i zdaniu egzaminu końcowego otrzymują Państwo dwa certyfikaty potwierdzające udział w kursie Manager Gastronomii /w języku polskim i angielskim/ oraz zaświadczenie z wyszczególnieniem tematów, godzin i danych osobowych kursanta – bez dodatkowych opłat.
W trakcie kursu odpowiadamy na wszelkie zadane przez Państwa pytania, jak również możemy zorganizować dodatkowe spotkanie ze specjalistą z danej dziedziny bez ponoszenia kosztów. Prosimy o zgłaszanie istotnych dla Państwa zagadnień przed kursem, co ułatwi organizację zajęć.
Nasi kursanci otrzymują na zajęciach skrypt materiałów szkoleniowych z całym zakresem wiedzy jaka przekazywana jest na kursie oraz pozostajemy do Państwa dyspozycji po zakończonym szkoleniu doradzając i odpowiadając na wszelkie pytania związane z gastronomią.
Dodatkowo kursanci otrzymują Voucher ze zniżką 10% do wykorzystania na dowolny kurs w Krakowskiej Szkole Restauratorów.
PROGRAM:
I Dzień:
II Dzień:
III Dzień:
IV Dzień:
V Dzień:
VI Dzień:
VII Dzień:
EGZAMIN w formie pisemnej
W celu potwierdzenia uczestnictwa w kursie prosimy o wpłatę zadatku w wysokości 250 PLN na poniższy numer rachunku bankowego.
Numer konta: mBank Wyślij e-mail
Obowiązuje kolejność zgłoszeń.