Jednodniowy warsztat – kuchnia molekularna jest przeznaczony dla wszystkich pasjonatów nowoczesnego gotowania. Celem jest otrzymanie czystych smaków, nietypowymi sposobami i niekiedy w bardzo zaskakujących zestawieniach.
Warsztat składa się z ćwiczeń praktycznych pozwalających opanować technikę przygotowywania ciekawych dań, które oczarują Gościa.
Zajęcia odbywają się w profesjonalnej sali szkoleniowej.
Po ukończeniu warsztatu słuchacze otrzymują dwa certyfikaty potwierdzające udział w zajęciach /w języku polskim i angielskim/ – bez dodatkowych opłat za tłumaczenie.
Dodatkowo również kursanci otrzymują Voucher ze zniżką 10% do wykorzystania na dowolny kurs w Krakowskiej Szkole Restauratorów.
Wszelkie niezbędne produkty – bez ograniczeń.
Godziny zajęć: 09:00-16:00
Termin kursu: Aktualne terminy kursów znajdują się na naszej stronie internetowej Wyślij e-mail
PROGRAM:
1. Omówienie produktów i technik używanych w kuchni molekularnej
2. Różne techniki pracy m.in.: vacum, sous-vide, pianki, żele, syfony, kwiaty jadalne i inne.
W celu potwierdzenia uczestnictwa w kursie prosimy o wpłatę zaliczki w wysokości 240 PLN.
Numer konta: mBank Wyślij e-mail
Obowiązuje kolejność zgłoszeń.