Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Bieganie dla początkujących ;), strona 5

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Bieganie dla początkujących ;)

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Vicen 3 sie 2012, 14:56
    Tak, tak bieganie to super sprawa. Już od trzech miesięcy biegam co drugi dzień i z kondycją jest o wiele lepiej! Polecam bardzo mocno!
  • ciechanka11 4 paź 2012, 16:20
    paramumik napisał:Wracając do tematu biegania, to jaką markę polecacie początkującym biegaczom. Ja na początku próbowałam w zwykłych tenisówkach, ale doszłam do wniosku, że przydałoby się zainwestować w jakieś lepsze
    W zwykłych tenisówkach to można sobie pięty poodbijać uśmiech Wiem, że Hi-Tec robi dobre buty do różnych dyscyplin, za które nie trzeba płacić jak za zboże. Tu masz ich stronę internetową, poszukaj sobie Może znajdziesz coś dla siebie.
  • zeronudy 22 lis 2012, 13:33
    Zgadza się bieganie jest jedną z prostszych i chyba najbardziej dostępnych form aktywności fizycznej. Połączenie tego z odpowiednią dietą daje niesamowite wyniki. Na pewno warto trochę poczytać i ustalić program/trening jaki będziemy realizować. A później konsekwencja i wytrwałość.
  • pistacja 27 gru 2012, 13:52
    Staram się biegać co najmniej dwa razy w tygodniu, niestety nie zawsze mi to wychodzi. Kiedy jednak jestem trochę bardziej systematyczna, dosyć szybko zauważam całkiem fajne rezultaty.
  • sportowiec78 18 mar 2013, 11:08
    Kiedy mam tylko czas trenuje, mam w domu bieżnię elektryczną, z której bardzo chętnie korzysta także moja żona. Teraz na klasyczne bieganie jeszcze jest za wcześnie, można jeszcze przeziębić się, dlatego takie rozwiązanie jest dla mnie idealne, zresztą nie tylko dla mnie przymrużenie oka
  • olanowik 15 kwi 2013, 21:55
    Bieganie jest bardzo fajne. Ja biegam regularnie co 2 dzień . W wolne dni chodzę na basen do Aqua Fitness Center w Warszawie.
  • pilny 8 maj 2013, 10:29
    Też lubię biegać, ostatnio co prawda miałem przerwę, ale zamierzam wrócić uśmiech jeśli chodzi o strój to po prostu musimy czuć się wygodnie, nie musi to być jakiś ekstra sprzęt. Ja biegam w starych wygodnych adidasach i starą mp3 i jest super uśmiech
  • Marcinmich 15 maj 2013, 11:36
    Oprócz odpowiednich butów, warto zakupić zegarek z pomiarem pulsu. Mam zamiar właśnie dziś zamówić
  • marianka123 29 maj 2013, 11:52
    Witam, z butami jest masakraskrzywienie czy ktos wie, zna sklep w ktorym pracuja osoby znajace sie na doborze buta? ktore umialyby w praktyce sprawdzic czy mam nge przecylajaca sie w prawo, lewo, no tego typu sprawy? Bo ja sie gubie po prostuskrzywienie Nawet myslalam by isc do ortopedy i zapytac.
    Jedynie co to juz mam cala reszte, czyli fajne spodnie dreswe z soft shellu 4F oraz kurtke Brubecka. I mysle ze jak znajde te buty to w koncu zaczne biegacprzymrużenie oka)
  • anula4 30 sie 2014, 20:49
    Marcinmich napisał:Oprócz odpowiednich butów, warto zakupić zegarek z pomiarem pulsu. Mam zamiar właśnie dziś zamówić
    Dokładnie. Jest to podstawa. W sklepie Badmin jest ciekawy wybór tego typu sprzętu. Pulsometry dostępne na aukcjach czy różnych innych portalach mają kiepską jakość, przez co wskazywane parametry nie zawsze są dokładne.
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum
Następna: Callanetics