Zapraszamy wszystkich pozytywnie zakręconych barmanów do wzięcia udziału w szkoleniu flair. Przygotowany przez nas program pozwoli uzyskać lub zwiększyć posiadane przez was umiejętności. Nauczymy was technik pracy w stylu working, pouring oraz podstawy exhibition flair.
Poczujcie bakcyla flair, jest to świetna zabawa połączona z pracą. Jednym słowem coś wspaniałego. Jak to opisać? Jak was zachęcić? Naprawdę nie wiemy. Po prostu przyjdźcie, a nie pożałujecie.
Working Flair – jest efektowną pracą za barem. Barman pracujący w tym stylu używa pełnych butelek, przygotowuje drinka bezpośrednio przed klientem w sposób zaskakujący, niejednokrotnie szybszy niż w stylu klasycznym.
Pouring – nalewanie alkoholu prosto z butelki bez używania miarek
Exhibition Flair – jest to show przygotowane przez barmana lub barmanów. Styl w którym barman wykorzystuje do żonglowania różny sprzęt: butelki, kubki, shakery, kostki lodu i inne.
Po ukończeniu kursu i zdaniu egzaminu zręcznościowego otrzymują Państwo dwa certyfikaty potwierdzające udział w kursie flair /w języku polskim i angielskim/ – bez dodatkowych opłat.
Nasi kursanci otrzymują Voucher ze zniżką 10% do wykorzystania na dowolny kurs w Krakowskiej Szkole Restauratorów.
Ilość godzin szkoleniowych: 30 / 3 dni
Zajęcia odbywają się w godzinach: 9:00-16:30
PROGRAM:
W celu potwierdzenia uczestnictwa w kursie prosimy o wpłatę zaliczki w wysokości 250 PLN.
nr konta: mBank Wyślij e-mail
Obowiązuje kolejność zgłoszeń.